Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Sátánnak van annyi esze,...

A Sátánnak van annyi esze, hogy az embereknek az agyát felhasználva kábítószereket gyártson?

Figyelt kérdés

2023. okt. 3. 08:49
A kérdező szavazást indított:
van.
nincs.
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Hogyne, tereljünk mindent a sátánra xd
2023. okt. 3. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem kábítószereztem. Mondjuk inni iszom, de nem ájulásig és sosem felejtek...
2023. okt. 3. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Most alapoztam egy kis sörrel meg Tatrateával.
2023. okt. 3. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
37%

sátán nem hülye. Nem érdemes alábecsülni. Értelme és logikája istenséghez mérhető. De ő a félelem ura. De Istentől még ő is fél. Jézus pedig parancsolt is neki. De az embereket jól elkábította. Alkohollal, hatalomvággyal, pénzel, nőkkel, férfiakkal, fegyverekkel. Ezek sátán kedvenc játékai. Alázat számára ismeretlen fogalom. Ezért szenvedett vereséget és ezért mondhatjuk még ilyen háborús helyzetben is viszonylag békés helynek világunkat.

Én több mint 15 évig kábítószer függő voltam. Jó bulinak tűnt, laza dolognak, aztán , mire észbe kaptam már bilincsben volt a kezem. A drog volt a bilincs a kezemen. Minnél jobban szabadúlni akartam belőle, csak annál jobban szorított és 33 éves koromban megérhettem, hogy valódi rendőrbilincs is kattanjon a csuklómon. Csak Istennek köszönhetem, Jézus közbenjárásának, hogy ki szabadultam ebből a bilincsből.

sátán úgy gyárt kábítószert, hogy rávezeti az embert képletére. haszonszerzés, hatalomvágy, mámor utáni vágy, pénzsóvárság kíséretében hozza össze az egészet valakinek Istentől kapott adományát kihasználva, akinek megadatott a neurobiológiai és kémiai tudás. Így hozza létre az elosztóláncot így hozza létre közösségeit. Azt sem tudják szerencsétlenek, hogy mi történik velük, mert itélőképességüket és tisztánlátásukat elhomályosítja a kábítószer. És miért? Népszerűségért, dicsőségért. Pénzért, nőért, férfiért, hatalomért, bírtokért.

Az ördög a legravaszabb. Csak az képes ellenállni neki, aki felismeri az alázatban rejlő kincseket és Jézust hívja segítségül.

Segítség pedig a gödörből való kimászáshoz van bőven a földön, csak haleg többen a büszkeséget erénynek tartják, pedig pont hogy nem az. Alázat kell a segítség kéréséhet és elfogadásához. Azt pedig nem érti a sátán.

2023. okt. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!