Szerintem anyukám elátkozott az imájában. Utál engem és pont akkor mentem be a szobájába amikor imádkozott és úgy láttam rajta hogy rosszat kívánt nekem. Mire számíthat ezek után Istentől ha tényleg rosszat kívánt méghozzá imában?
Miből látszott rajta, hogy rosszat kívánt? Bocsi de elképzelni nem tudom, hogy nézhet ki a rosszat kívánó kinézet.
Ehhez ismerni kéne a körülményeket is. A rossz kívánság sosem elfogadható de azért nem mindegyek a körülmények. Ahogyan neked sem ezt kéne itt kérdezned hanem ha lehet akkor dolgoznod a kapcsolatotokon, imádkozni érte és hogy kibéküljetek, ...
A mi ítélkezéseink zöme projekció.(Másokra vetítjük azt,amit mi gondolunk felőlük.)
Kedves Kérdező!
Nem a te dolgod mások "bűnös gondolatai" megítésése, csupán a sajátjaid krisztusivá tétele!
A másik dolog:
Nem sok dolgunk van mások bűneivel,rossz indulataival,de attól félni,hogy Isten irántunk érzett szeretetét,gondviselését bárki meg lenne képes változtatni,az boszorkányság. Óvlak ilyen elképzelésektől!
6.Hsz!
Nyilvánvaló projekció,egy paranoiás sérült esetében.
Én igazán féltem az anyát,egy olyan"védekezéstől",amelyben a pszichózisban szenvedő lánya "megelőzi" őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!