Szorongok és fájdalmat érzek a nagy munkahelyi nyomás miatt, és úgy érzem, a szívem egyre távolabb kerül Istentől. Mit tegyek?
Az lehet a stressz es a szorongas kovetkezmenye, hogy tavolabb erzed magad Istentol.
Ha tudsz imadkozni, akkor kerd, hogy segitsen. Ha nem tudsz, akkor kerj meg valakit, hogy imadkozzon erted, helyetted.
Mellette a stressztuneteken kellene segiteni, egyreszt amenyire rajtad mulik, magan a kivalto okon. Beszelj valakivel a munkahelyeden stb. Masreszt relaxalassal, sporttal, kikapcsolodassal. Ha a nyomas enyhul es a stressztunetek oldodnak, akkor Istenhez is kozelebb fogod magad erezni, valoszinuleg (szerintem).
De ha ez regota fennall, vagy fokozodik. (Pl. hol erzel fajdalmat?) Akkor erdemes lenne a haziorvossal beszelni, ok ilyesmit n gyakran latnak. Lehet, hogy kivizsgaltatna a fajdalmat, vagy javasolna pszichologust, vagy tappenzre tudna venni teged.
Az Istennel kapcsolatos kerdeseddel elmehetsz a paphoz / lelkeszhez is. Nekem ezzel jo tapasztalataim vannak (evangelikus lelkesz).
Ha relaxalni akarsz, itt van egy, pl. ezzel tudod csokkenteni a stresszt.
https://www.youtube.com/watch?v=nb3fQEr9u_k&t=656s&ab_channe..
De sok van meg a neten.
Azt tudom tanácsolni hogy imádkozz és böjtölj valamit, továbbá kérj meg másokat is hogy imádkozzanak érted.
Esetleg a keresztény zenék is segíthetnek még.
Azt érzed hogy a munkahelyeden valaki a hited miatt utál, vagy túl sok a munka?
Nem kell válaszolnod.
A legjobb ha megkéred Istent, hogy legyen meg az Ő akarata.
Halgass a lelkiismeretedre, mert a lelkiismeret Isten hangja, és ha kéred, akkor el fogja mondani hogy mit kell tenned a munkahelyeddel kapcsolatban.
Ő pl. az öldöklésben találta meg a lelki békességet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!