Szerintetek "trendi" manapság vallásosnak lenni?
Figyelt kérdés
Hogy tapasztaljátok, sokan gyakorolják aktívan hitéletüket? A fiatalok vagy az idősebbek vallásosabbak inkább az ismeretségi köreitekben? A polgári esküvő mellett az egyházit is ugyanolyan fontosnak tartják?2023. szept. 22. 19:20
21/29 IstenGyermeke1 válasza:
Karizmák = Szentlélek különleges kegyelmei
Nálunk érvényben van valamilyen fokú szentléleközpontúság. Nagyobb hangsúlyt fektetünk a karizmákra, mint amilyen a prófétálás, nyelveken imádkozás, szellemek elbírálása, tudás stb. De ezeket igyekszünk a Lélek akarata szerint a közösség és az Egyház szolgálatában használni.
23/29 anonim válasza:
A "karizma" valóban nem ezt jelenti.
24/29 IstenGyermeke1 válasza:
25/29 anonim válasza:
1. Szleng: Személyes meggyőzőképesség; barátságos és nyugalmat sugárzó személy bizalomkeltő hatása.
Nem is tudom, hogy ez mitől szleng, mindenki így használja.
26/29 IstenGyermeke1 válasza:
Mint írtam, ezt is jelenti. Viszont sok szónak, ahogyan ennek is van egy MÁSODIK JELENTÉSE. Jelen esetben ez az, amit leírtam.
27/29 anonim válasza:
Hát nem tom, valami itt sántít.
28/29 IstenGyermeke1 válasza:
Vmi sántít a szótárakban, amelyek leírják a szó jelentését?! Na mindegy, mostmár leírtam, amit kellett, hülye kérdésekkel nem foglalkozom, távozom a kérdés alól
29/29 anonim válasza:
Jobb is, a keresztények nag, része amúgy is fél beszélni a hitéről nem hívőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!