Szerintetek jó ötlet lenne, ha megneznézném, hogy Győrben milyen felekezetek találhatóak és minden héten másiknak az istentiszteletére mennék, hogy megnezzem melyik jön be a legjobban?
Persze, hiszen vallást, felekezetet is úgy szoktak váltogatni az emberek, mint alsógatyát.
Arról, hogy milyen felekezetek vannak, kb fél perces keresés után ezt találtam:
Ha van egy elégséges bibliaismereted és tudod mit keresel, jó ötlet.
Egyébként az a közösség láncol magához(nem Krisztushoz), amelyiknek jobb módszerei vannak erre.(Pl. JT,Mormon,Hit gyüli)
Ezekhez egyszer se menj. Szekták, mégpedig a javából.
Kedves Kérdező!
A "IstenGyermeke1" nevű fórumozóra ne hallgass,mert fanatikus katolikuskét fogalma sincs mi a különbség a "szekta" és a hivatalosan bejegyzett "egyház" között.
Az ilyen fanatikusok írásait rendszerint értelmetlen elolvasni.
Jelen esetben NEM válaszolt az általad feltett kérdésre,hanem beírt egy wikipedia által közölt statisztikát, ahol természetesen nem a látogatott közösségeket jelölik meg,hanem csupán a "nagyegyházakat"...
"Nesze semmi,fogd meg jól!"
Értjük, hogy te a hitgyüli itteni prókátora vagy, s legalább annyira fanatikus tagja, mint az általad kritizált hozzászóló egy másik felekezetnek. De ettől függetlenül, a wikipédia linket én szúrtam be és nem ő, ha pedig a fanatikus ködtől rendesen látnál, akkor észrevetted volna, hogy a cikk felsorolja az olyan felekezeteket is, mint a tiétek, ott vannak a Jehova tanúi, adventisták, hitgyüli, mormonok stb...
Amúgy te ajánlanád a kérdezőnek a Jehova tanúit? Hiszen az se szekta, hanem pont úgy bejegyzett egyház, mint a tiétek, semmi különbség nincs köztetek. Talán annyi, hogy ők 20-ad annyi állami támogatást kapnak, mint ti.
8.Hsz!
Hatalmasat lőttél mellé!
Életemben,még látogatóként sem járta a hitgyüliben. Református közösség lelkésze vagyok!
Javaslom olvasd ezt el,s ne hablatyolj butaságokat a "szektákról",ugyais az NEM az általad ismeretlen s ezért megvetett vallási felekezet!
" [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!