Miert kell evekkel kesobb is kárteritest fizetni a zsidoknak a vilaghaboruban tortentek miatt? Valami vallási okbol?
ma 21:24
Benne volt a linkelt törvényben. Amúgy ameddig jogosultak, rászorultak. Értelemszerűen már nem sokáig, hiszen csak kétezren maradtak.
A kommunizmusban elkobzott javakért is járt kárpótlás: [link]
"Amíg ők parancsolnak a kormányoknak, addig bármikor megszavaztathatnak újabb és újabb kártérítéseket."
Én azt hittem Orbánnak csak a jóisten parancsol. És nem tudom mit szólnál ha elvenném a vagyonodat, azt miután elkaptak, a bíróság azt mondaná bocs öreg nem kapsz vissza semmit. Gondolom te ordítanál a leghangosabban.
#12 Aztán meg majd hoznak másik törvényt, és kapják a leszármazottaik. Mondjuk már most is.
#13 Miért a feltételes mód? A dédapámmal megcsinálták, amit írtál. Sőt, velem is pont ezt csináljá(to)k az infláció révén. Ti eközben már sokszorosan visszakaptatok mindent, amit elvettek tőletek.
JewishGirl
"Én azt hittem Orbánnak csak a jóisten parancsol." - ha egyáltalán ... :D
ma 08:14, még szerencse, hogy nincsenek elõítéleteid ... :D
"Sőt, velem is pont ezt csináljá(to)k az infláció révén. Ti eközben már sokszorosan visszakaptatok mindent, amit elvettek tőletek."
Ahaaa tehát az inflációt én okozom, meg a többi zsidó. Ez hatalmas megfejtés. Pedig próbáltuk elrejteni a pokol kénköves üstjében főtt terveinket, de az okos kurucok megint lebuktattak :(
A hétvégi illuminátus gyűlésen mindenképp szólok majd a többi csuklyás pajeszos sátán szolgájának hogy jobban kell palástolni a terveinket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!