A kereszténységben és az iszlámban azért van pontosan Sátán, nem pusztította el Isten,mert:?
Nem öngyilkos lépett elé, pont ezt mondom.
Az autós meg miért lenne hibás? Teljesen logikátlan, amit kérdezel.
Pont ezt mondom. Az autós nem tehet róla, ha az öngyilkos elélépett.
Jézus pontosan tudta mit kell tennie az áldozathozatal létrejöttéhez. Olyannyira, hogy közölte is ezt tanítványival, jóval a történtek előtt. Ekkor még bármit megtehetett volna, hogy elkerülje a halált, de ő önként elébe ment. Sőt, bevallottan a halál volt a célja! Tehát öngyilkos lett!
33
Na vajon mi volt a célja?
Hallgatlak!
Jézusnak? Az emberiség megváltása, értelemszerűen. Ez csak az egész kereszténység alapja, ha ennyiről se hallottál még soha, miért akarsz egyáltalán vitázni?
De persze én vagyok a hülye, minek válaszolok egyáltalán egy trollnak...
35
Troll? Te akkor meg Bibliát sem láttál. Megváltáshoz meg kell halnia. Ő ezt önként tette, tehát öngyilkos lett, ami halálos bűn a keresztényeknél!
Vagy szerinted minden eddigi öngyilkos megváltásra készült?
Így elég könnyű lenne kijátszani a szabályokat!
"Ő ezt önként tette, tehát öngyilkos lett"
Mondtam én, hogy csak egy troll vagy. Pont ezt cáfoltam pl a 33. kommentben.
Na ennyit rólad!
38
Ha azt sem tudod mi jelent a cáfolat, akkor te vagy a troll!
Minden öngyilkosnak van valami célja a gyilkos tervével! Attól az még halálos bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!