Miért etette meg magát Jézus Krisztus az apostolokkal?
50es,
A héber szövegben megtalálható ez a kifejezés, ahogy beidéztem. A szó jelentése is ott van, ami egyáltalán nem 'óriások'. Ha a szemednek sem hiszel, azon nem tudok segíteni.
A fajta szó technikailag nem is használatos tudományos szövegekben.
Tudnád definiálni a 'fajta' szót?
52.Hsz!
Elhiszem,hogy tájékozatlan vagy,de ne nekem kelljen minden magyar szó értelmét kikeresni a wikipédián! Neked is rendelkezésre áll a rendszer!
Wiki:"Kisebb rendszertani egység egy fajon belül.
Sok kutyafajta létezik. A fajtákat tenyésztik.
2. Emberi közösség. Rokoni vagy egyéb kapcsolat alapján összetartozók közössége.
Ez a gyerek olyan Kovács-fajta lesz – mondják a rokonok az újszülöttre, mert olyan az arcformája, mint az apjáé. Ő bizony okos fajta.
3. Egyedi megjelenési forma. Egy dolog egymástól különböző alcsoportjainak egyike.
Matematikából nagyon jó tanuló: a feladatok közül különféle fajtákat tud megoldani. Ez a fajta fésű nagyon jó, mert az összegubancolódott hajat is könnyen ki lehet fésülni vele.
Eredet [fajta < középmagyar: fajta < faj + -ta („tova, továbbá” rövidült formában) azaz „alfaj”]"
Nem azt írtad, hogy fajon belül tudnak szaporodni?
Ha a fajta benne van a fajban, akkor miért nem tudnak bizonyos kutyák közös utódot létrehozni?
54.Hsz!
Ha egy palotapincsi rá szeretne mászni egy bernáthegyire,nem sok sikere várható,de a fordított felállás sem kecsegtető.
Igen, pont ez a lényeg.
Tehát mindkettő a kutya fajba tartozik, de nem tudnak szaporodni.
Ott mi történt?
Mert eddig úgy határoztad meg, hogy ha ugyan abba a fajba tartozó egyedek tudnak egymás között szaporodni.
Akkor sem.
Még ha segítünk a procedúrán, akkor sem tudnak közös utódot létrehozni különböző kutyák.
58.Hsz!
Nem igaz!
Nekem németjuhász-huski keverék kutyám volt otthon.
58as,
Ez már igazán nevetséges. Nem hogy különböző kutyafajták, de még egy kutya és egy farkas is képes egészséges, és nemzőképes utódokat létrehozni. Semmi értelme az állításaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!