Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő lányok, mi a véleményetek...

Hívő lányok, mi a véleményetek a maszturbációról?

Figyelt kérdés

2023. aug. 23. 16:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A hit szerint bűn de nehéz megàllni...hivő nő vagyok,nincs parom.Van amikor surubben van amikor ritkabban,de csinalom.Szuksegem van ra neha.Jo azoknak akiknek osszejott egy par es tudnak hazassag keretein belul szexelni.Onkielegiteni még mindig jobb es kevesbe bun mint alkalmankent osszeallni valakivel emiatt es valtogatni a partnereket.Ahhoz nem lenne gusztusom.De attol hogy egyedul vagyok meg vannak szexualis igenyeim,kivanom a szexet es lehet ez bun de nem szeretnek frusztralt lenni amikor ez ram tor,egyszeruen muszaj konnyiteni magamon.Ha elnyomom magamban,semmise teszem azzal rosszabbat teszek,mint irtam nem szeretnek frusztralt lenni emiatt,termeszetesnek tartom a vagyakat,teljesen egeszsegesek.Volt hogy probaltam lekuzdeni...nem ment... sikerult par napig aztan elestem es jobban kivantam.Volt hogy szerettem volna ha nincsenek bennem ilyen erzesek,megvetettem magam emiatt.De tudatositottam magamban hogy vannak es ez normalis.
aug. 18. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!