Isten téleg rasszista?
Figyelt kérdés
Sziasztok, csak azért kérdezem mert a kínaiak, indiaiak meg az afrikai törzseknél nincs kereszténység akkor ők most több milliárdnyian a pokolba kerülnek, és kerültek a múltban?2023. aug. 12. 17:34
11/13 anonim válasza:
# 9. De az is benne van a Bibliában, hogy "a tudatlanság idejét elnézi az Isten" ApCsel 17,30. Isten mindenkitől csak annyit kér számon, amennyit tudott.
Másfelől pedig akik nem ismerik Istent, azok a lelkiismereti törvény alapján ítéltetnek meg. Azaz, ne tégy mással olyat, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek. Ezt még egy afrikai törzsbeli is megérti.
12/13 anonim válasza:
Elszomorít,hogy olyan emberek minősítgetik Istent,akik még egyetlen fejezetet sem olvastak el a Bibliából!
A tudatlanság nem bűn,de ciki,ha valaki azt még hirdeti is!
13/13 anonim válasza:
Én olvastam a Bibliát. Hasonló beteg történetekkel azóta sem találkoztam, sem élőben, sem könyvben de még filmben sem nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!