Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztyén lányok, ha Jezus...

Keresztyén lányok, ha Jezus párt (feleséget) keresne, akkor bepróbálkoznátok nála?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy max 33 éves.

2023. aug. 3. 17:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
63%

Te nagyon szépen együttműködsz velem.

"Tényleg valami félelmetes, hogy a hívők gondolatai (mert gondolkodásuk az nincs) mennyire szűk sínre vannak szorítva adott témákban. Nem csak hogy gondolkodni nem tudnak róla, de eleve még elképzelni se tudják, hogy gondolkodjanak róla."

Lassan fel lehet jelenteni téged uszításért.

2023. aug. 4. 12:12
 22/43 anonim ***** válasza:
73%

Minden kérdésnél ezt csinálja szerencsétlen, tipikus példája, amikor az emberi ostobaság gyűlölködő lelkülettel párosul...

2023. aug. 4. 12:18
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

Most már akkor leírhatnátok valami gondolatot a témával kapcsolatban is.

Szidni remekül tudtok, azt nem kell bemutatni, elhisszük az eddigiek alapján is.

2023. aug. 4. 13:05
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Én már megtettem korábban, azóta se változott ebben a témában. :)
2023. aug. 4. 13:39
 25/43 anonim ***** válasza:
73%

23.

Apám, én hozzászóltam. A 2-es vagyok. Azt mondtam, hogy Lucifer azt hiszi, hogy vicces. Erre jöttél te, hogy "tipikus iskolapéldája vagyok a gondolkodásra képtelen hívőnek, aki nem tud azon gondolkodni, ami a Bibliában nincs." Azt sem mondtam, hogy hívő volnék.

Viszont nyilvánosság előtt (és az internet ilyen) elkövetett, egy adott közösség elleni, általánosító sértő kijelentesek uszításnak minősülnek. A te esetedben már eléggé látszik, hiszen folyamatosan ezt mondod, és többször figyelmeztettek rá.

2023. aug. 4. 13:49
 26/43 anonim ***** válasza:
0%

Pont ez a bajom a hívőkkel: bármilyen szokatlan gondolatot már támadásként, uszításként éreznek.

Nem, nem írtatok semmi értelmeset. Annyit írtatok, hogy ilyen nincs, de nem írtátok, hogy miért, és hogy pontosan mi tiltja ezt?

Nem írtatok egyetlen értelmes gondolatot sem, csak zsigeri tiltakozást. Ezt mondtam, hogy ezt utálom.

És nem: ez nem uszítás. Még az sem uszítás, hogy a véleményem az róla, hogy utálom.

2023. aug. 4. 14:33
 27/43 anonim ***** válasza:
73%
Én például konkrétan leírtam, hogy a keresztény hit szerint Jézus Isten, Isten pedig nem házasodik. Arról nem tehetek, hogy te ezt nem fogtad fel.
2023. aug. 4. 14:55
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

Leírtam, hogy Jézus NEM azért jött le, hogy az istenségét kidomborítsa.

Egy isten alapból nem csinál olyanokat se, mint ő: nem születik meg emberként, nem él emberként, stb.

Márpedig ő megtette.

Mindent megtapasztalt - CSAK ezeket nem, meg ő maga nem bűnözött. De a bűnt megtapasztalta, bőven, viszont a legszebb emberi érzelmet nem?

Ezen kéne elgondolkodni.

Egyébként mi az, hogy ő isten?

PONT NEM EZÉRT JÖTT.

Ha istenként jött volna, elsöpri az emberiséget úgy, ahogy van.

2023. aug. 4. 15:32
 29/43 anonim ***** válasza:
73%

"Ezen kéne elgondolkodni."

Igen, elgondolkodott rajta sok ember, ha te is kicsit gondolkodnál, nem írnál ekkora hülyeségeket.

2023. aug. 4. 16:22
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

Továbbra sem fogok egyetlen értelmes gondolatot hallani itt, igaz?

De az a baj, hogy tőletek senki más sem. Viszont minden egyes írásban leírjátok majd, hogy mekkora hülye vagyok. Lassan már számolni fogom. Nyilván elsőre nem érti meg senki, el kell ismételni 20-szor.

Na igen, a sulykolás a hívők egyik kedvenc módszere.

2023. aug. 4. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!