Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol lehet olyan helyet találni...

Hol lehet olyan helyet találni, ahol hívő zsidóval lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés

Szeretném egy kicsit jobban megismerni a vallást. Ehhez kerestem volna valaki hívőt, akivel tudok beszélgetni, de a közelben nincs zsinagóga, rabbi, zsidó bolt/oktatási intézmény vagy olyan személy, akiről bizonyosan tudom, hogy gyakorló zsidó.

Hol tudnék keresni valakit, akivel lehet kötetlenül beszélgetni és megismerhetem az izraelita vallást?

2023. júl. 16. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak fesztiválok (most van fesztivál szezon) ahova kijárnak pont ilyen célből. Ugyan már régen voltam (több mint 10 éve) de a Sziget fesztiválon kint voltak szombat kivételével minden nap. Nagyon jókat lehetett velük beszélgetni. De ha jól tudom (bár ott még nem találkoztam velük) Kapolcson is szoktak lenni. Meg kell nézegetni, ez a legegyszerűbb aztán kapsz kontaktot és hajrá.
2023. júl. 16. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Most néztem meg, idén Kapolcson nem lesznek. De a többi fesztivál programját érdemes nézegetni hátha.
2023. júl. 16. 10:33
 3/3 anonim válasza:

Zsido.com

Köves Slomó

2023. júl. 16. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!