Leginkább a katolikust, de ha csak protestáns vonal jöhet szóba, akkor az evangélikust.
2023. júl. 14. 16:34
2/16 anonim válasza:
Én egyértelműen az ortodoxot, utána a katolikust.
2023. júl. 14. 17:52
3/16 anonim válasza:
Az Orbánizmust. Vagy Fideszizmus. Minden este összegyűlnek az m1 híradó előtt, a zt közösen megnézik majd megállapítják hogy Gyurcsány miatt van válság meg hogy jobban élünk mert azt mondták be a tévébe
Ez egy nagyon kicsi gyülekezet (bár én 8 évvel ezelőtt jártam ott). Elsősorban Folk Iván miatt ajánlottam, mert az Ő szolgálatát nagyon jónak éreztem akkor is, meg mostanában is youtube-os videók alapján (és persze nem láttam a gyülekezetben semmi hibát, amikor ott voltam, de azóta nem tudom mi van ott).
Nem olyan könnyű jó gyülekezeteket ajánlani (ezekben az ajánlásokban sem vagyok mind teljesen biztos, a Golgotát kivéve, ami biztos, hogy nagyon bejön mindenkinek, aki nem akarja nagyon intenzíven élni a hitéletét), de szerintem ezeket lehet a legérdemesebb megnézni. Személy szerint jóval több olyat ismerek, amelyet ilyen vagy olyan okból nem igazán ajánlanék - de persze az Úr ezeket is tudja használni.
2023. júl. 14. 21:47
9/16 A kérdező kommentje:
Pl. Melyiket nem ajánlanád és miért?
2023. júl. 14. 21:48
10/16 anonim válasza:
Ha meg akarsz változni akkor a hit gyülekezetét ajánlom!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!