Támogatnál egy keresztény magánhadsereg létrehozását?
Jézusért csak a bűn ellen kell harcolni. A többi fölösleges és eretnekség, a szeretet parancsolata elleni bűn és ha az Anyaszentegyház beleegyezését adná... Bah!
Van egy szekta, Üdvhadsereg, ők képzelik magunkról h Isten katonái
Igen harcolunk a lelkek megmentéséért. A pénz nem motiváló erő, mert ha elfogy akkor ne harcoljunk?
Pénz nélkül harcolunk azért hogy mások lelke megmeneküljön.
23 - Hát, értem ne harcoljatok, én nem várom el ezt tőletek!
Én sem harcolnék értetek.
#23-as
Tanulmányoztam a tévtanitokat. A hivatalos oldalatokon a hitvallás részében csak ökumenikus tanukat írtatok ki. A "küldetésetek" részletezésénél jött a sok agymosás és propaganda. Feltűnő h mindenhol ott az "adományozás" gomb...
20. Sajnos azt viszont nem tudod, hogy a kérdező egy szánalmas ateista uszító, aki itt éli ki a beteges vágyait.
Egy szót nem érdemes rápazarolni. Én is csak a segítésed érdekében teszem.
29# Olyannyira nem szólalhattak meg, hogy pl. ők írták az enciklopédiákat és a nyugati politikusok egy jelentős része is ateista volt. Ja, végülis meg sem szólalhattak.
Egyébként meg nem kell hívőnek lenni ahhoz, hogy valaki nagy gondolkodó legyen. Gondolom Nietzsche-t is megveted, csak azért, mert ateista volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!