Támogatnál egy keresztény magánhadsereg létrehozását?
Figyelt kérdés
Pénzért harcolnál Jézusért?2023. júl. 10. 21:19
1/30 anonim válasza:
Attól függ azt a keresztény magánhadsereget ki tartja kézben. A pápa, vagy a jezsuita generális?
Sok pénzért akármiért harcolnék.
3/30 anonim válasza:
Hát, amiket tanultam a keresztes háborúkról, úgy az a véleményem, hogy harcoljanak a papok Jézusért - én alkalmatlan vagyok érte gyilkolni!
4/30 anonim válasza:
És mire használnák ezt a hadsereget? A közel-keleti zarándokok vagy az ottani őshonos keresztény kisebbség védelmére?
Vagy keresztes háborúra?
Mert nem mindegy.
5/30 anonim válasza:
És a zsoldon lehetne búcsúcédulát venni, kiváló.
6/30 anonim válasza:
Mindenképpen támogatnám.
Ideje visszavenni végre a Szentföldet.
7/30 A kérdező kommentje:
Isten tüzes nyelvével eltöröljük a szentségtelenséget, hogy az új paradicsom, gazdagon tündököljön Jézus krisztus kiontott vérében és kiáradó kegyelmében...
2023. júl. 10. 23:01
8/30 anonim válasza:
Ne hari, kedves kérdező, de az igazi keresztények békeszerető lelkek, tehát nem fognak fegyvert.. A fanatikusoktól meg a jó Isten mentsen meg!!
9/30 A kérdező kommentje:
Mások sírját fegyverek nélkül is meg lehet ásni.
2023. júl. 10. 23:07
10/30 A kérdező kommentje:
Kezdetben mindig fenyegetően tömegesen mennénk áldozni és körmeneteket tartanánk a falvakban égő fáklyával sűrű tömjén füstben....
2023. júl. 10. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!