Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Mennyországban boldogság,...

A Mennyországban boldogság, örök élet és végtelen szeretet uralkodik, tehát nincs gonoszság, betegség és senyvedés. Isten miért nem tudott a Földre is hasonló állapotokat teremteni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 22:04
1 2
 11/17 KZitus ***** válasza:
12%

olvasd figyelmesebben az idézetet...elmélkedve, kiken segít, kinek fogja meg a kezét...

2023. júl. 9. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

“olvasd figyelmesebben az idézetet...elmélkedve, kiken segít, kinek fogja meg a kezét...”

Ettől nem lettem okosabb. Annyiszor imádkoztam, hogy az Úr adjon erőt hogy el tudjam fogadni amin nem tudok változtatni, adjon bátorságot, hogy megváltoztassam amit lehet, és bölcsességet, hogy kettő között különbséget tudjak tenni, de sosem éreztem, hogy segített volna. Viszont, ha azért nem segített, mert nem leli kedvét az útban amin járok, mért engedte volna, hogy ennyi pofára esés után lábra álljak? Hiszen minden az Úr engedélyével történik, semmi sem történhet anélkül, hogy Ő ne engedné.

2023. júl. 9. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12# mi vagyunk az Urért. Nem is értem ki mondta hogy Isten mintha polyás babak volnánk helyettünk segít mindenben.

A szabad akarat révén ha keresed Istent, közel jutsz hozzá, akkor részesülsz segítsegében, mert megértetted hogy a hit győzelemre született, sokkal nagyobb ereje van az igaz hitnek, mint azt gondolnánk.

2023. júl. 9. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
rómaiakhoz írt levél 9. része a következőeket írja: "Így hát azon könyörül, akin akar, s azt teszi megátalkodottá akit akar.
2023. júl. 9. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudod mi a mennyország. Nem lehet létezésen belül leteremteni a mennyország 1 jellemzőét, mert a mennyország az abszolút valóság, a létezésen felül álló igazság. A harmadik dimenzióba még kellenek ezek az eszközök, különben nem tudod őket megtanulni.

A mennyországban nincs élet, csak abszolút létezés.

2023. júl. 10. 14:15
 16/17 IstenGyermeke1 ***** válasza:
22%
Látom nem értetek. Istent mmi a szabad akaratunkból utasítottuk el, ezért van a földi, szenvedéssel teli élet. De majd halálunk után színről színre láthatjuk a Teremtő Istent, és részesülhetünk az Ő hiánytalan életében.
2023. júl. 10. 14:17
 17/17 anonim válasza:
Isten ugye jószívű?Nem fog minket bántalmazni a mennyben?Ugye nem arra találta ki?
2023. júl. 11. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!