Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkoztok értem a Mennyei...

Imádkoztok értem a Mennyei Atyához, hogy most meg tudjam csinálni a legnemesebb célt és minden akadály háruljon el?

Figyelt kérdés
Előre is nagyon köszönöm!

2023. júl. 2. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi a cél?
2023. júl. 2. 19:39
 2/9 anonim válasza:
74%
Ha elárulod a célodat akkor igen.
2023. júl. 2. 19:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor legyen úgy megfogalmazva, hogy ami a mennyei Atya szerinti legnemesebb célom. Tehát amit az Atya nekem szánt feladatot, azt tudjam megcsinálni akadály nélkül.
2023. júl. 2. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Történjen az, ami az embereknek a legjobb. 🙏
2023. júl. 2. 20:59
 5/9 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon eltalaltad, eppen ezzel fogom tolteni a napom tovabbi reszet
2023. júl. 4. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:

"ami a mennyei Atya szerinti legnemesebb célom. Tehát amit az Atya nekem szánt feladatot, azt tudjam megcsinálni akadály nélkül."

Akadály nélkül?... Úgy nem fogsz fejlődni, nem? Egyébként jó cél. :)

2023. júl. 8. 07:48
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Kösz nem...
2023. júl. 8. 09:58
 8/9 IstenGyermeke1 ***** válasza:
nem feltétlenül. isten nem szenvedéstől mentes életet ígér, hanem hogy velünk lesz a szenvedéseinkben és értemet szerez fájdalmainknak. A megpróbáltatások során közelebb kerülhetünk a szenvedő Krisztushoz. A célodért szívesen imádkozom, de az akadályok nélküli elérésért nem.
2023. júl. 9. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:

"az akadályok nélküli elérésért nem"

Azért is nyugodtan lehet imádkozni, amit amúgy elég esélytelennek látunk, hogy megkapjunk.

Egyébként is kérdés, hogy ki mit tekint akadálynak. Vannak pl. akik eleve betegen születnek, de boldog, derűs, kiegyensúlyozott életet tudnak élni úgy is. Mások meg ugye bele akarnak halni egy kis megfázásba is. ;-)

Aki azt kéri Istentől, hogy ne legyenek akadályok az életében, talán úgy kapja ezt meg, hogy mások szemével nézve lesznek akadályok az ő életében is, de ő maga mégsem fogja igazán akadályokként megélni azokat a valamiket.

2023. júl. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!