Hiszed, hogy Jézus érted halt meg a kereszten ? Személyesen érted ? Mikor leköpték rád gondolt ,vagy mikor acon ütötték ,és szeget vertek kezébe te voltál az eszébe ?
Lehet válaszolni ,de akik nem hívők elégé közömbös válaszokat adnak ,mint látod a válaszok között van egy sima "nem" is meg "engem különösen nem érdekel".
Amúgy én ezt meg kérdeztem Jézustól és válaszolt neki tetszet ez a kérdés azóta nagyon megváltozott az életem.
"Amúgy én ezt meg kérdeztem Jézustól és válaszolt neki tetszet ez a kérdés azóta nagyon megváltozott az életem."
Tudjátok mi a vicces? Hogy egy ilyet simán ki lehet írni a Gyakorira, meg szóban is el lehet mondani bárkinek, és senkinek a szeme se rebben. De ha Jézust kicserélnénk a mondatban bármi egyébre (Petőfi Sándor, Zeusz, Sötétség Fejedelme, Repülő Spagettiszörny, bármi), már mehetne is az illető a zárt osztályra, mert súlyos tévképzetei vannak.
Tegyük fel ,hogy Jézus gondolt rám a kereszten értem szenvedet miattam ütötték és én ezzel tisztában vagyok és ez a szeretet emészti a szívem azóta Ő a szemem fénye minden minden amit ebben az életben szertek .Azóta egy szem gyógyszert sem vettem be ,mert az ő sebeiben én meggyógyultam .Gyógyíthatatlan fájdalmas betegségből gyógyultam hit által mert meg van írva sebeiben van a gyógyulás.
Hát ilyen ez a szeretet megvaltóm és köztem .
Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erős a szeretet, mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai. Sok vizek el nem olthatnák e szeretetet: a folyóvizek sem boríthatnák azt el: ha az ember minden házabeli marháját adná is e szeretetért, mégis megvetnék azt.
Énekek Éneke 8:6-7
" Tegyük fel ,hogy"
" Hát ilyen ez a szeretet megvaltóm és köztem ."
Marmint feltételezett?
Szia
Nem élt a földön(Krisztus előtt sem) olyan ember, akire ne lenne érvényes Krisztus váltsága. Pál apostol is ezt gondolta: "Krisztussal együtt oszlopra vagyok feszítve. Többé nem önmagamnak élek, hanem olyan életet élek, amely összhangban van Krisztussal. Igen, úgy élem az életemet a testben, hogy hiszek Isten Fiában, aki szeretett engem, és önmagát adta értem." Galácia 2:20
1Timóteusz 2:5, 6
"Mert egy Isten van, és egy közvetítő+ van Isten és az emberek között, Krisztus Jézus, egy ember, aki megfelelő váltságul adta magát mindenkiért, és erről fognak tanúskodni, amikor eljön az ideje."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!