Nem tudom ide való e a kérdés 25 éves nő vagyok sose volt párom bizonyos okok miatt istentöl kérhetem hogy találjon rám szerelem?
Bármit megkaphatsz Istentől, amit csak kérsz, nincs olyan, hogy nem szabad. De tudnod kell, hogy Isten nem egy valaki rajtad kívül, hanem a te saját isteni kiléted, a Krisztus benned. Nem kell tehát senkihez fordulnod rajtad kívül.
Ahelyett képzed el egy hálás hangulatban, amint leendő párod feléd közeleg, képzeld el milyen boldogok vagytok mindketten, hogy egymásra találtatok. Légy hálás mindkettőtök boldogságáért. Vedd tudomásul, hogy leendő párod már útra kelt feléd, ne kételkedj, de 'tartsd fel a kelyhet míg megtelik' és légy hálás!
Sok sikert!
Kerheted nyugodtan, de nem art azert egy kicsit rasegiteni.
Akkor is ha faluban elsz, legyenek pl. barataid a varosban, es jarj be rendszeresen. Vagy a vizsgalatok utan. Legyen valami hobbid, ahol tobb ismerosod van, es akkor idovel talalkozhatsz uj emberekkel. Ne kifejezetten part keress, hanem hozzadillo tarsasagot, baratokat.
7-es: Sajnos, ez nem igaz. Bar igy lenne... egyebkent o irja, hogy van valami oka, hogy meg sosem volt kapcsolata, gondolom, ezert alakult igy.
Csak ne a nagy Őt keresd, álmaid férfiját, mert az nem létezik. :-)
Olyat keress, aki nélkül tudnál élni, csak nem lenne érdemes.
Lehet hogy eddig is találkoztál már vele, csak nem volt bátorsága mást mondani neked azon kívül, hogy "ide kérek szépen egy aláírást". :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!