Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A túlvilágon hogy működik ha...

A túlvilágon hogy működik ha találkozni akarunk valakivel?

Figyelt kérdés
Szólunk Istennek, hogy latni akarjuk az adott személyt, vagy megtaláljuk magunktól?
2023. jún. 17. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Halál után esetleg..
2023. jún. 17. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, nem a tudatod megy a túlvilágra, csak a lelked, de javítsanak ki a keresztények, ha tévednék.
2023. jún. 18. 00:19
 3/7 anonim válasza:
77%
Én azt remélem, az állatkák allatkaimmal lesz még esélyem találkozni😪
2023. jún. 18. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell keresni, ott van mindenki együtt a szeretteid, állandóan együtt vannak a lelkek egy boldog fényben, vagy gondolsz rá és egyből érzed őt
2023. jún. 18. 00:55
 5/7 szatam9a válasza:
100%
Ha hiszel ebben boldog ember vagy és bárki írhat bármit. Ne azzal törődj nem kell ilyen dolgokkal foglalni.
2023. jún. 18. 06:13
 6/7 anonim ***** válasza:

A túlvilágon hol?

Istennek nem szólsz, ha már van kommunikációs képességed a fénnyel, akkor csak ráérzel arra akivel kapcsolatban szeretnél lenni és így abban leszel vele, érzitek, tudjátok egymást.

2023. jún. 18. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A becslések szerint eddig kb. 120-130 milliárd ember élt a Földön, vagyis a Mennyekben jó kis tumultus lehet, még akkor is, ha ebből viszonylag kevesen üdvözültek.

Istennel nem sűrűn fogsz találkozni, mert ugye mire sorra kerülsz, jó pár évszázad, vagy évezred eltelik, de az viszont jó hír, hogy van idő az örökkévalóságban, így mindent ki lehet várni, a családtagokkal is össze lehet jönni akár már röpke pármillió év alatt, talán még előbb is egy kicsit.

Én sajnos utálom a tömeget, így cseppet sem kívánkozom ilyen elképesztően zsúfolt helyre.

2023. jún. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!