Az iszlám vallásban van ördögűzés?
A mitoszokban van Dzsin üzés. Láttam is valami arab sorozatban ilyet.
De maga a vallásunk és annak dogmái vagy hivatalos legendái nem tartalmazzák ezt.
Drakula olyan terminológiát használsz, hogy egy muszlim nem ismerne rá a saját vallására belőle. (Mítoszok, hivatalos legendák ??) Mi lenne ha nevén neveznéd a dolgokat ? Melyik muszlim közösség az amelyik olyan kifejezéseket használ amiket te használsz ?
Kifejezetten ördögűzésről nem tudok, viszont vannak arra módszerek hogyan tartsd magadtól távol dzsinneket, akik ártalmadra lehetnek. Ezeket az ártó dzsinneket, sátánoknak is szokták hívni.
Például jellemzően amikor meztelen az ember akkor igyekezhetnek közeledni hozzá.
Ja, de az más.
Ott befolyásolásról nem pedig megszállásról.
"Mítoszok, hivatalos legendák ??"
Mitosz például hogy a Dzsin megszálja az embert is irányitja.
Hivatalos legenda meg az olyan hadisz, amiben mondjuk a világ teremtésében szerepet játszott egy bálna. (Bár ebben nem vagyok annyira biztos)
"Mentsen már meg valami a vallásoktól."
Akkor minek jársz a vallás kategóriába te csirke?
Én sem lődörgök a politika kategóriában mert hányingerem van tőle.
Tényleg vannak akik a Drakula névvel szakértőnek néznének?
Hát kösz hogy szóltál, jobb ha vigyázok.
De abban tényleg biztos vagyok hogy dzsinnek nem szálhatják meg az embert.
Jó, annyit még had kérdezzek, hogy az a rész benne van a koránban is, mikor Jézus ördögűzést hajtott végre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!