Szereted ezt a fizikai világot?
Nos minden percünk nem csak rajtunk mulik. Például bármikor beléd csaphat a villám.
Csak ugy háromszor.
Meg értem ha igazságtalannak tartod.
De fontos meg jegyezni hogy pontosan ezért fontos hogy szabad akaratunkból mire költjük az időnket. Te meg én például itt vitatkozunk ugy hogy nem is ismerjük egymást, pedig én most mehetnék állatokat etetni, te meg mondjuk segithetnél az éhező afrikai gyerekeken.
Szia
Minden ami az életemben szép és jó volt, az itt a földön, ebben a világban történt velem. Igaz a rengeteg fájdalom, kín, bánat és gyász is. De Krisztus azért halt meg értem is, hogy itt a földön éljek örökké, kín, bánat és gyász nélkül. Így, ahogyan azt Isten megígérte:
"És letöröl minden könnyet a szemükről,+ és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé.+ A korábbi dolgok elmúltak.”
És az, aki a trónon ül, ezt mondta: „Mindent újjáteszek!” Ezt is mondja: „Írd meg, mert megbízhatók és igazak ezek a szavak.” Jelenések 21:4-5
Te hiszed-e ezt? Ha igen, nem szabad így gondolkodni az életről - mert az csodálatos ha minden fájdalom megszűnik.
Micsoda kérdés...
Az nem zavar, hogy "ezt a fizikai világot" is UGYANAZ az Isten teremtette!?
Ha egyáltalán létezik...
Pont ez az én Krédóm alapja:
A HIT hülyeség. Nem TUDOM, hogy isten létezik-e vagy sem, de már nem is érdekel. De ilyen kegyetlen elizélt világot egy JÓ ISTEN nem teremt, az hétszentség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!