Szerinted a kolleganőm a "Sátán irányítása" alatt van?
olyanokat mondott, hogy Jézus mindent megbocsát, akármilyen rossz ember voltál! csak hogy nem Jézus hanem az Atya a főnök! hiaba akar Jézus mennybe küldeni, ha az Atya a pokolba küld! meghogy Jézus nem egy az Atyával! Itt az Atya parancsol, és ha Jézus megítél valakit, utánna az Atyához kell mennie és majd az Atya eldönti ki hova kerül, Jézus ebbe nemszólhat bele..... meg olyanokat mondott hogy a Jézus Kufircolta a Mária Magdolnát, leszármazott gyerekei is voltak Mária Magdolnától!
Én elmondtam a kolleganőnek hogy valóban megbocsát Jézus mindent de csak annak aki megbánja tiszta szívből! és elkezdett vitatkozni hogy a halál után is megbocsát, nemcsak itt, a földön, mondtam neki hogy csak a földön, a halál után már nincs lehetőség erre! és hiába mondtam neki őtet nem érdekli Jézus csak a "Jó Isten" mert az fogja megítelni az parancsol vagyis az Atyaisten nem pedig Jézus
5#
Szóval tagadsz! Sátán is tagad! Lebuktál!
Ennyi fogykost...
A barátnöd egy agnosztikusokhoz hasonló vagy ariánusokhoz hasonlo keresztény.
Vagy egy troll.
De nem ördög szolga.
A barátnőd téved, egy hamis teológiai irányzat követője ilyen módon
a vallási nézet területein lehet a gonosz fennhatósága alatt mivel befolyásolja a gondolkodás módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!