Miért álmodtam rosszat ez beszéd után?
Figyelt kérdés
egy hitgyülis tele beszélt hogy mivel nem térek meg akkor a Sátqnhoz tartozok így halál után elfogok kárhozni, meg démonokról beszélt nekem egesz éjjel rosszat álmodtam felkeltem fulladtam2023. máj. 31. 05:46
1/3 Tevenyereggyarto válasza:
Ez a lényege az ilyen térítő beszédeknek (tisztelet a kivételnek). Telebeszélnek mindenfélével ,hogy bűnösnek érezd magad. Majd felajánlják ,hogy csatlakozz hozzuk s akkor “megtisztulhatsz”. Aztán persze mindezek miatt az elköteleződés után te megkönnyebbülve érzed magad, ők meg kaptak egy új –lehúzható– tagot. Kilépni meg majd nem mersz mert akkor megint jön a prédikálás míg a sarkadra nem állsz vagy bele nem nyugszol.
2/3 anonim válasza:
Érzelmi manipulátorok.
Akik eleve nincsnek túl jó állapotban, azokat könnyebb így befolyásolni. Te sem vagy, úgy látom. :(
3/3 anonim válasza:
Ugyan olyan ostobák hallgatoi, mint akik a fidesz propagandát beszopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!