Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért álmodtam rosszat ez...

Miért álmodtam rosszat ez beszéd után?

Figyelt kérdés
egy hitgyülis tele beszélt hogy mivel nem térek meg akkor a Sátqnhoz tartozok így halál után elfogok kárhozni, meg démonokról beszélt nekem egesz éjjel rosszat álmodtam felkeltem fulladtam
2023. máj. 31. 05:46
 1/3 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Ez a lényege az ilyen térítő beszédeknek (tisztelet a kivételnek). Telebeszélnek mindenfélével ,hogy bűnösnek érezd magad. Majd felajánlják ,hogy csatlakozz hozzuk s akkor “megtisztulhatsz”. Aztán persze mindezek miatt az elköteleződés után te megkönnyebbülve érzed magad, ők meg kaptak egy új –lehúzható– tagot. Kilépni meg majd nem mersz mert akkor megint jön a prédikálás míg a sarkadra nem állsz vagy bele nem nyugszol.
2023. máj. 31. 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:
86%

Érzelmi manipulátorok.

Akik eleve nincsnek túl jó állapotban, azokat könnyebb így befolyásolni. Te sem vagy, úgy látom. :(

2023. máj. 31. 06:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan ostobák hallgatoi, mint akik a fidesz propagandát beszopja.
2023. máj. 31. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!