Hogyan lehetne elvinni Isten szavát Észak-Koreába?
1#- es!
Miért szólsz hozzá olyan témához, amiről semmiféle ismereted nincs? Műveletlen vagy és előítéletesen rosszindulatú.
Te, szegény te.
1. Megosztottak. Értelem szerüen nem tudják meg váltani a világot. Föleg most, hogy már a vezetőiknek sincsen hatalma.
2. TE mit csináltál, hogy ekkora pofád van?
Szia
Kétlábon...röviden :-) Ha Krisztus tanítására gondolsz, akkor így:
Máté 28:19, 20
"Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.” Figyeld meg, nincs egyedül az, aki ezt a munkát végzi. Fentről jön a segítség.
Ez bibliai prófécia, amely a napjainkban is teljesedik: "És a királyságról szóló jó hírt hirdetni fogják az egész lakott földön, hogy minden nemzet halljon róla, és akkor jön el a vég." Máté 24:14 Ebben Észak-Korea is benne van, mint a többi vallás ellenes ország is.
A Isten Királysága hirdetőinek minden időben óvatosaknak kellett lenniük — ahogy Jézus mondta: „óvatosaknak, mint a kígyók és ártatlanoknak, mint a galambok” Máté 10:16.
Szerintem csak az ottani rezsim változása után lehet és van értelme, mert az, hogy odadobják a bibliát az amerikaiak, majd azokat,akik ezeket megtartják durván megbüntetik a koreaiak csak azért,hogy mások vallása még nagyobb befolyást szerezzen szerintem enyhén szólva egy felelőtlen és önző megközelítés.
Szerintem a megoldás az ottani rezsim változásában lehet, viszont azt kölönböző okok miatt kívülről lehetetlen megdönteni komoly következmények nélkül.
Észak-Kóreában nagyon szigorúan büntetik azt, akinél Bibliát találnak:
Nem vallásosként az a véleményem, hogy ezt a területet inkább jobb békén hagyni a hittérítés szemszögéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!