Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Honvédelem milyen indok(ok)k...

A Honvédelem milyen indok(ok)kal lőhet agyon egy 3 éves kisfiút?

Figyelt kérdés
Hogyan bizonyítható a feltámadás? A gyilkos mai napig szabadlábon.

2023. máj. 14. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

"A gyilkos mai napig szabadlábon."

A gyilkos hiába van szabadlábon a földi törvények megkerülésével. Az áldozat vére kiállt Istenhez. Aki elől, akinek az ítélete elől elmenekülni nem tud senki ember fia. Sőt Isten az ilyet életbe tartja, és kimondottan a végítéletre tartogatja a büntetést az ilyen embernek. Hiszen kegyelmet nem kap a földi élete során. Ez óriási büntetés.

1Móz.4-

9.

És monda az Úr Kainnak: Hol van Ábel a te atyádfia? Ő pedig monda: Nem tudom, avagy őrizője vagyok-é én az én atyámfiának?

10.

Monda pedig az Úr: Mit cselekedtél? A te atyádfiának vére kiált én hozzám a földről.

11.

Mostan azért átkozott légy e földön, mely megnyitotta az ő száját, hogy befogadja a te atyádfiának vérét, a te kezedből.

12.

Mikor a földet míveled, ne adja az többé néked az ő termő erejét, bujdosó és vándorló légy a földön.

13.

Akkor monda Kain az Úrnak: Nagyobb az én büntetésem, hogysem elhordozhatnám.

14.

Ímé elűzöl engem ma e földnek színéről, és a te színed elől el kell rejtőznöm; bujdosó és vándorló leszek a földön, és akkor akárki talál reám, megöl engemet.

15.

És monda néki az Úr: Sőt inkább, aki megöléndi Kaint, hétszerte megbüntettetik. És megbélyegzé az Úr Kaint, hogy senki meg ne ölje, a ki rátalál.

2023. máj. 14. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
1+ Többek között ez is az oka-ez az ítélet van azokon az Auschwitzi gyilkosokon akik elmenekültek a földi felelőségre vonás elől. Ha megnézed az élő leszármazottaikat totálisan látni lehet az átok repertoirját rajtuk.
2023. máj. 14. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És egy 30 évest?
2023. máj. 14. 17:13
 4/8 A kérdező kommentje:
A hadkiegészítő parancsnokok listájára lenne szükség, akik 2000-ben adták ki a sorozó parancsot. Szerintem felismerném az illetőt, de lehet hamisítva van vagy az illető esetleg nem tud írni. Előfordulhat, hogy nem megyek vele semmire.
2023. máj. 14. 17:26
 5/8 Kései Sirató ***** válasza:

Ez egy konkrét eset, miről írsz? Hol és mikor történt a kisfiú kivégzése?

Amúgy a kérdésedre válaszolva hivatalosan ilyen indok , vagy ok nem létezik. Gyermeket ölni még háborúban sem lehet szándékosan.

2023. máj. 15. 14:57
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ösnek: Súlyosan fogyatékos gyermekkel sem tehetik meg, aki mondjuk nagyon nagy butaságokat csinál és nem szereti a családja? Kicsi voltam még nagyon, csak behatárolni tudom az idejét: költözés: 1984. március 15. Budapest, költözésünk után néhány nappal. A többit privátban szeretném, ha van kérdés.
2023. máj. 16. 07:26
 7/8 Kései Sirató ***** válasza:
Nem tudom elhinni.
2023. máj. 16. 10:23
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es: mit nem tudsz elhinni, hogy megtörtént a gyilkosság és feltámadás vagy súlyos fogyatékos gyermeket meglőhet a Honvédelem embere? Például egy katonának, hogy lehetne elmagyarázni, hogy baromi felesleges lelőni más embereket, mert úgyis élni fognak?
2023. máj. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!