Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki hogy képzeli el Istent?...

Ki hogy képzeli el Istent? Kinek mennyire erős a hite Isten tuti létezésében?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 00:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

ma 18:30

Tessék:

- Zeusz: [link]

- keresztény isten: [link]

2023. máj. 1. 18:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a kérdés.

Ez csak példa volt, hogy, szerinted ezek az istenek egyszerre tudnak létezni?

Vagy csak ezt a definíció játékot akarod játszani?

Mert szerintem egyetlen egy ember sincsen, aki mindenben hinne amit lehet definiálni.

2023. máj. 2. 09:43
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Isten NEM LÉTEZIK! Feltámadás sincs

ugyanis a halálunk után az van ami a

születésünk előtt az pedig a Semmi!

Sokaknak ezt az egyszerű Tényt nehézére esik

felfogni!

2024. febr. 11. 14:21
 14/21 anonim ***** válasza:
49%
666 Ez az ami létezik a SÁTÁN!
2024. febr. 11. 20:48
 15/21 A kérdező kommentje:

"Isten NEM LÉTEZIK! Feltámadás sincs

ugyanis a halálunk után az van ami a

születésünk előtt az pedig a Semmi!

Sokaknak ezt az egyszerű Tényt nehézére esik

felfogni!"

"13 most már elég régóta én nekem is elesett, hogy ez sajnos nem igaz, hanem csak arra találták ki ezt az opciót, hogy az embereket zsarolják csak, hogy változtassanak a viselkedésükön az emberek. Azt ennyi ebből tényleg csak félelemben tartást lehet csak kiszűrni.

Mert egy Istent, Jézust meg Szűz Máriát ki látta már őket, ki beszélgetett már velük? Hát ez az, hogy senki.

A halálból a mi rokonaink és hozzánk tartozóink miért nem jöhetnek újból vissza közénk, hogy lássuk őket, beszélni tudjunk velük stb?!

Se Istent, se Jézust meg Szűz Máriát meg a halottak közül senkit nem látta őket senki, nem volt lehetősége senkinek sem újból látni a halott hozzátartozóikat, sem beszélgetni velük újból nem tudott velük senki, meg se semmi, na pontosan ezért bukott meg a Biblia.

Meg ha mi Isten gyerekei lennénk, hogy lett egy csomó más nemzetiség, hogy lett néger afró amerikai, hogy lett kínai, hogy lett cigány stb. Ezért is bukott meg a Biblia.

Mindenkinek szülei vannak apja és anyja, ők hoztak a világra mindenkit, mindenki a szüleitől, vagyis a családjától származik.

2024. febr. 13. 17:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező a #13-14es kommentekkel nem kellett volna interaktálni, ő csak azért jött ki ide kiabálja amit akar és ennyi.

Nagyon alá nem tudja támasztani, csak kijelenteni tud.

2024. febr. 13. 18:45
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Én úgy képzelem el Istent, hogy ő egy láthatatlan erő, ami az univerzumba van beleágyazódva, azaz Isten=univerzum. Nincs fizikai formája vagy ha van, akkor Isten=világmindenség/minden,ami létezik. Továbbá én nem zárom ki a több mitológia isteni lényeinek együttes létezését. Lehet, ők minden a nem-anyagi dimenzióban élnek együtt, és néha páran úgy döntöttek, a Föld különféle népeit meglátogatják, interakcióba lépnek velük, és ezért hisz sok nép mást. De az is lehet, hogy ilyen nincs. Az biztos, hogy van egy másik világ, és a halál nem a vég.
2024. ápr. 18. 01:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Én Istent úgy képzelem el, hogy egy természetfeletti lény, aki mindenkinek egyedi gondolkodást, stílust és viselkedést adott.
2024. máj. 4. 12:44
 19/21 anonim ***** válasza:

De miért gondolod ezt?

2024. máj. 4. 12:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Mert minden ember egyedi nincs 2 egyforma ember.

Kívülről sem vagyunk egyformák és belülről sem vagyunk egyformák.

Ha Isten teremtette meg a világot, akkor mindenkinek egyedi tulajdonságokat adott, ami egyedi, nincs még egy ugyanolyan. Max csak 2 hasonló ember létezhet, de 2 egyforma ember nincsen.

2024. máj. 4. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!