Jól gondolom, hogy az antikrisztus liberális lesz és az Usaból fogja irányítani a dolgokat?
Vicces ám a dolog. A múltkor a bing mesterséges intelligenciájával konzultáltam Krisztusról és Antikrisztusról. Kértem, hogy kreatív módon próbálja meg elmondani, hogy mit mondana az Antikrisztus. Erre elkezdett idézni a Bibliából. Jézus szavait. Aztán kitörlődött amit beírt válaszként és már nem is tudtam vele kommunikálni.
Ekkor döbbentem rá, hogy basszus, ennek igaza van. Hát nem pont ugyanazt mondaná, mint Krisztus? Nem pont keresztény konzervatívnak álcázná magát?
Elhiteti a népekkel, hogy olyasmi, mint a megváltó. Aztán jön a feketeleves, amikor már mindenki viseli a bélyegét.
Adja Isten, hogy megszületett, mert akkor közel van az óra, amikor Krisztus is megérkezik, hogy helyre tegyen mindenkit.
Talán a Viktor az. Bár ő azért megtévesztő, de mégsem Antikrisztus.
Ha hinni lehet a jelenéseknek és ma térne vissza, akkor a világ lakosságának 99,99 %-át bepalizná.
"Gyermekeim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy antikrisztus jön, és íme, most sok antikrisztus jelent meg: ebből tudjuk, hogy itt az utolsó óra." 1Jn2,18
Nagyon szívesen.
Más fordításban "sok antikrisztus támadt".
Javaslom Máté 24-et kompletten: (5 perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!