Hogyan fog megjelenni az Antikrisztus?
Az világos, hogy mikor ő lesz akkor vele együtt 10 birodalom fog kormányozni, amiből az AK 3.-at megszerez, a többi is végül majd fejet hajt neki.
Hogy fogja ezt elérni?
Mennyi idő van kb a megjelenéséig, kb? 3-5 év ?
(Csak olyan válaszoljon, aki tud értelmes választ adni, trollok most pihenjenek).
Hatalmas ős kígyó, aki mindenkit megnyal 😋
Kb. 1 év.
Köszi. Ezt pont láttam nemrég, tök jókat mond.
De még nem tiszta számomra, hogy az AK hogy fog felbukkani?
Lehetséges-e hogy már ismerjük őt, esetleg már vezet valamilyen országot, vagy céget nyilvánosan? Vagy még teljesen a háttérben van, és csak a spanjai tisztják neki az utat TUDATOSAN?
Mi az, az AK, meg AK3.-at megszerez?
Ha rám írsz szívesen beszélgetek erről, főleg, hogy valószínűleg dolgom van a témával, de így publikusan nem igazán szeretik ha irkálok.
Ha minden igaz, úgy fog megjelenni, mint akármilyen átlag feletti spirituálisabb, értelmesebb, filozofikusabb youtuber/celeb-bullshit izé, csak annyira alternatívan fogja csinálni, hogy a rendszer szélén felslisszol, és mire észreveszik az emberek, hogy mi zajlik, már az első pár dominó eldőlt.
Én azt mondom kb 15-16 hónap, de ne higgyenek nekem itt!! Hahaaa :DD
Még nem ismeri "senki" sem. Ő sem tudja magáról, hogy ő lesz. Még csak egy "átlagos" huszonéves. Nem vezet szart se, max CS-ben a statban.
Semmiféle cég, se ilyen. És nem is gondolkodik semmi hasonlóban.
Tisztítják neki az utat, de se nem spanjai, se nem tudatosan. Fentről segítik a tisztítókat beteljesíteni az útjukat.
Kérlek írj rám. Lehet az egész badarság, de ha nem, akkor lenne számodra egy olyan hírem, aminek szerintem örülni fogsz. :)
Szia
Mivel nagybetűvel írtad az antikrisztust, ezért jó lenne tudni, egy embert értesz a megnevezés alatt?
A Biblia ezt másként használja..
János apostol írt elég sokat az antikrisztusról. pl.
1János 2:22
"Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Krisztus? Ez az antikrisztus, igen, az, aki tagadja az Atyát és a Fiút." Antikrisztusnak nevezhető az a személy, szervezet vagy csoport, aki vagy ami Krisztus vagy a tanítványai ellen fordul, illetve hazug módon azt állítja, hogy Krisztust képviseli, vagy hogy ő maga a Messiás.
2János 7
"Mert sok csaló ment ki a világba, azok, akik nem ismerik el, hogy Jézus Krisztus eljött testben. Ez a csaló és az antikrisztus." - János itt nem egy emberről ír: "sok csaló".
Az antikrisztus már akkor jelen volt, amikor János ezeket a szavakat írta:
1János 2:18
"Kisgyermekeim, ez az utolsó óra. Hallottátok, hogy jön az antikrisztus, de már most is sok antikrisztus jelent meg, amiből tudjuk, hogy ez az utolsó óra."
Péter apostol pedig ezt írta erről:
2Péter 2:1
"Ám hamis próféták is voltak a nép között, mint ahogy közöttetek is lesznek hamis tanítók. Ezek titokban romboló szektákat fognak létrehozni, és még a tulajdonosukat is megtagadják, aki megvette őket, gyors pusztulást hozva magukra."
05:44
Köszi. :) Írtam üzit.
13:39
Igen, embert gondolok. Neked is köszi.
Hogy nektek micsoda pörgős fantáziátok van!
És mi van, ha még nincs itt?
És mi van, ha már rég köztünk van?
És mi van, ha csak KAMU az egész? 😁
És mi van, ha én volnék az? 🤣
Vegyétek már észre!
Ezek a bibliai jövendölések túlontúl általános, ELVONT képek! Hozzájuk képest az asztrológia és a béljóslás is tudományos diszciplina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!