Mi volt az oka Jézus kereszthalálának?
Figyelt kérdés
Mármint értem én, hogy a sztori szerint ezzel megváltotta az emberiséget, na de isten volt, nem? Miért nem jelentette ki hogy meg vagytok váltva, emberek, és kész is?2023. ápr. 24. 17:33
1/12 anonim válasza:
És ilyenekért adta Jézus az életét...
2/12 anonim válasza:
Túl nagy volt az arca.
A saját bűneiéért halt meg nem az enyémiért.De ti nyugodtan vegyétek a hátatokra a keresztet,hátha valaki 3 szeggel megvált titeket.
6/12 anonim válasza:
Ha az embert mint mindent, ami a Földön jár s kel, ugyanakkor isteni lényként tekintik melynek helye a mennyben van, az nem normális, ahhoz nem fér semmi kétség.
7/12 anonim válasza:
Ha halhatatlan lennél, nem próbálnád ki a halált?
Volt ott más simliskedés is...
8/12 Demion válasza:
A zsidók királyának nevezte magát, márpedig abban a korban a terület hivatalos uralkodója a római császár volt. Vagyis lényegében felségárulásért végezték ki.
9/12 A kérdező kommentje:
Megkérnék mindenkit, hogy viselkedjen már kulturáltan! Köszönöm!
Amúgy nem az lett volna a kérdésem lényege hogy a zsidók miért ítélték el, hanem hogy keresztényi szempontból miért volt erre szükség a megváltáshoz.
2023. ápr. 24. 19:09
10/12 anonim válasza:
"Jézus igy szólt hozzájuk: „És szerintetek ki vagyok? Simon Péter így válaszolt: Te vagy a Krisztus, az élő Isten Fia. "
Máté 16: 15,16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!