Németh Sándor tényleg önjelölt tanító?
"Németh Sándor 2000 éves már, s ennyire jól tartja magát?"
:)
Ez pontosan hogy történt, milyen tanúi voltak mindennek? Jézusról nem azt írja a Biblia, hogy csak az idők végén tér vissza? Hogy jelölte akkor ki?
12 Szerinted a világ egyik legnagyobb prófétája Dereck Prince "véletlenül" járt Magyarországon-Bp-en, és "véletlenül" kente fel kézrátétellel Németh Sándort?
Nincsenek véletlenek.
A Pásztor gyümölcsei meg beszélnek helyette. Értem is imádkozott már személyesen kézrátétel által. Ahogy Georgisz is, és a családomért is.
22 éve tértem meg, azóta is az Úrban vagyok, és nem ülök elől, nekem tökéletes hátul is, de akár a lelátón, de egy lépcsőn is.. de még az előcsarnokban is..
"Szerinted a világ egyik legnagyobb prófétája Dereck Prince "véletlenül" járt Magyarországon-Bp-en, és "véletlenül" kente fel kézrátétellel Németh Sándort?"
Hol szerepel a Bibliában ez a Derék ember? Én inkább csak a Bibliai prófétákban hiszek, Mohamedet se fogadom el, ahogy ezt az általad említett ürgét sem.
De tegyük fel, ő kente fel, őt ki kente fel?
"NBémeth Sándor az én Pásztorom"
Az én Pásztorom pedig inkább Krisztus, a jó Pásztor :)
Amúgy lehet a dalai láma is imádkozik érted, ha megkéred, a kérdés szempontjából nem releváns. Ugye azt kérdeztem, hogy önjelölt tanító-e, ha nem, akkor ki jelölte ki a tanításra.
"Hol szerepel a Bibliában ez a Derék ember? "
Talán mielőtt egy ilyen témában kérdezel, nem lenne számodra helyesebb, ha mielőtt kérdezel előtte a Bibliból tájékozódsz? Talán az Újszövetséget ha kinyitod, egyből rá fogsz jönni, hogy is működnek a dolgok, és utána mire valami minimális információd van, utána kérdezel, vagy utána mersz olyat megkérdezni ami egy másik ember megkérdőjelezése, mert van némi ismereted.
Mit kérdőjelezel meg amikor nem vagy tiosztában még a minimális információval? Szerezd meg az információt, tapasztalj, és utána kérdőjelezz meg bármit.
"Talán az Újszövetséget ha kinyitod, egyből rá fogsz jönni, hogy is működnek a dolgok"
Kinyitottam. Nem találtam. Akkor?
Hogyne ismerném a Bibliát, sőt olvastam is, ezért kérdezem.
"Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek."
"Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik bárányok képében jönnek hozzátok, belül pedig ragadozó farkasok."
Jézus nem mondta, hogy utána jönnének még igaz próféták. Bár a mormonok is abban hisznek, amiben te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!