A zsidó vallás és a kereszténység nem ellentétesek egymással?
"Inkább nézz jobban utána mielőtt bedőlsz az általuk irányított médiának és cenzúrának."
Te meg néz utána tényleg a talmudnak. Csak mert most hoztam egy csomo példát arra hogy kiragadnak belöle, és szándékosan értelmeik félre bizonyos részeit. Mivel muszlim vagyok igy ezt át tudom érezni. Ted pike, véleménye pedig azért van "meghurcolva" mert hazugságok tömkelege amit kollektivan vetit ki egy egész etnikumra, csupán néhány tagját használva példának. Igen a komcsik közt voltak zsidó származásuak, (Bár sztálin nem volt az, a többieknek meg még nem néztem utána) de adtól még a komcsik egy csomo zsidot megöltek.
#16: "Olvasd el Luzsénszkitől a Talmud magyarul könyvet"idézetei nem közvetlenül a Talmud héber-arameus szövegének fordításai, hanem egy August Rohling nevû professzor NÉMET fordításából fordította. Hab a Tortán, hogy Rohling "mûve" nagyrészt egy korábbi könyv: Johann Andreas Eisenmenger: Entdecktes Judenthum ... címû válogatása alapján íródott. (A cím nagyon hosszú)
Igaz, Luzsénszki a 30-as években perelt és nyert, csakhogy akkoriban arra, hogy zsidó(k) nyerjen(ek) egy zsidógyûlölõvel szemben, kb akkora esély volt, min, hogy a rákosi-korban korábbi herceg nyerjen egy egy ávossal szemben.
Amúgy néhány "idézetének" utánanéztem és (természetesen) volt bennük minimum csúsztatás.
Egyébként, igaz, csak két v három kötet (a kb 30-ból) már megjelent garantáltan hitles magyar fordításban.
#18: "Már megtették sokan mások:"
Ted Pike még nagyobb szélhámos, mint Luzsénszki volt. Többet tud szélhámozásra költeni.
#20: "Inkább nézz jobban utána"
Szerintem meg Te nézz jobban utána! Tudsz héb erül és arameusul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!