Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az önpusztítás a lehető...

Az önpusztítás a lehető legjobb mód bosszút állni Istenen?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudsz Istenen bosszút állni. Te már átlényegültél. Élsz és végig nézed ahogy más embereket Isten felemel. Ez a büntetésed. Mindegyiknek akik Isten ellenségévé váltak.
2023. ápr. 18. 21:54
 2/15 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
95%
Nem hiszem hogy azzal hogy kinyirod magad ártasz neki. Ezzel magadnak ártasz.
2023. ápr. 18. 21:56
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem, azzal csak magadon állsz bosszút.

Ha bosszút akarsz állni Istenen, arra vannak sokkal kiműveltebb módszerek, például elfordítod tőle a híveit és teszel róla, hogy ne kapjon utánpótlást.

2023. ápr. 18. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Attól még ugyanúgy szeretni fog, nem fogod felmérgelni pusztán ezzel.

Halkan megsúgom, hogy az öngyilkosságra jobban berágna, de nehogy megtedd te, vagy bárki ilyen vagy bármilyen indokkal! Nem buzdítani akarok erre senkit! Csak azt hallottam, hogy az öngyilkosságot nagy bűnnek látja, mert megtagadod azt, amit adott.

2023. ápr. 18. 21:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Mármint én az önpusztítás alatt azt értettem, hogy mondjuk alkoholista vagy, meg egészségtelenül élsz.
2023. ápr. 18. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Isten nem létezik, nem tudsz rajta bosszút állni. Melelsleg ha létezne, akkor is láthatod, h toronymagasról tojik rá h mi van veled.
2023. ápr. 18. 22:20
 7/15 A kérdező kommentje:
#4 *öszönöm d választ
2023. ápr. 18. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:

7-es

Azért ne vedd készpénznek amit írtam, ne csinálj ilyet, ha ezért kérdezted. Amúgy ateista vagyok. Csak gondoltam leírtam amit gondolok, a bibliához nem értek.

2023. ápr. 18. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem kell értened csak nyisd fel ott ahol jónak látod és olvass bele.
2023. ápr. 18. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Az öngyilkossággal sem teszel vele semmit. Azért bűn, mert magadnak ártasz vele, nem azért, mert Istennek. Isten nem szenved hiányt semmiben, és ezt elérni sem lehet nála, mivel ő a lét teljessége. Így egyébként bosszút sem lehet rajta állni. Nem tehetsz semmit, amivel őt bármitől megfosztanád.
2023. ápr. 19. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!