Miért ilyen zenét hallgatni bűn?
2023. ápr. 17. 19:17
3/9 anonim válasza:
Mert a forrása nem tiszta..
Figyeld meg, hogy mozog egy Píthon, hasonlítsd össze az énekessel és az énekes arcmimikájával. Ehhez még pluszban a szöveg.
Figyeld meg az énekes szemét.
És ez csak egy-két dolog ami jelez.
Ehhez, hozzá lehet venni, Sátán, mikor még nem lázadt a zene volt a fő feladat. Isten dicsőitő énekének a felelőse.
És vannak még dolgok.
4/9 anonim válasza:
Szóval mit is közvetít az egész összessége? Csábítás, kéjvágy.
Nézz utána mihez, melyik démoni csoporthoz kapcsolódik a kéjvágy.
5/9 anonim válasza:
4+ Ebbe a démoni csoportba tartozik:
"Szexuális tisztátalanság, kéjvágy, szexuális fantáziálás, önkielégítés, homoszexualitás, leszbianizmus, házasságtörés, paráznaság, vérfertőzés, prostitúció, nemi erőszak, önmutogatás, frigiditás"
6/9 anonim válasza:
Akkor kérdező szerintem a kérdésed meg is van válaszolva a miérttel kapcsolatban.
7/9 anonim válasza:
Minuszolhat egymilliószor is, 100 milliószor is, akihez kell eljut az üzenet:)
8/9 anonim válasza:
Én írtam mert szar, de sül a pofám, hogy valaki még e színvonal alá is tud menni. Nyilván a kalifátusban ez haram de mit várunk egy ISIS katonától.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!