Van az ismeretségi körödben olyan magyarországi ref. lelkész, aki megáldana egy lány-párt? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Tudom, ez egyházjogilag nem jelentene semmit, de a párnak fontos lenne.2023. ápr. 12. 18:53
1/15 anonim válasza:
Biztos van ilyen progresszív aki féhivatalosan ,titkosan megtenné de ezt a "szolgáltatást" biztosan nem reklámozza az egyháza nem engedné.
2/15 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdezem itt, hogy van e aki ismer ilyen lelkészt :)
2023. ápr. 12. 19:04
3/15 anonim válasza:
Hát én valahogy nem tudom ezt elképzelni vagy lehet velem van a baj:)
4/15 anonim válasza:
Tudtommal a magyar reformátusok inkább konzervatívak ebben a kérdésben, bár ha van női lelkész, akár egy leszbi párt is megáldhatnak...
5/15 anonim válasza:
Nyilván van, ha eleget fizettek neki. Kb mind megvásárolható.
6/15 anonim válasza:
A Biblia elítéli a homikat, tehát hivatalosan nem teheti meg.
7/15 anonim válasza:
Hivatalosan nem eskethetnének olyat sem aki nincs megkeresztelve, mégis így ment férjhez\nősült egyházi esküvővel 10 rokonom. Minden pap angyalka lett és feladta a kötözködést amint pénzt csúsztattak a zsebébe.
8/15 anonim válasza:
"Hivatalosan nem eskethetnének olyat sem aki nincs megkeresztelve, mégis így ment férjhez\nősült egyházi esküvővel 10 rokonom. Minden pap angyalka lett és feladta a kötözködést amint pénzt csúsztattak a zsebébe."
Ez már nettó baromság, vagy inkább sima lejárató hazudozás.
Hivatalosan egyik félnek kell megkeresztelnek lennie, akinek a keresztségi levelet be is kérik. Pénzt pedig mindenkinek egyformán kell fizetnie, egységes díjszabás van.
9/15 anonim válasza:
A református lelkészek jó fejek!
Szerintem beválalnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!