Mikor lesznek most a négy napos ünnep alatt keresztény mise élő közvetítések?
Ma ugye nagypéntek van, Krisztus kereszthalálának a napja. Ez az egyetlen nap az évben, amikor a Katolikus Egyház nem mutat be szentmisét. Szertartás van, amit csonkamisének is szoktunk hívni. Úgy láttam, hogy az Apostol TV közvetít 3-tól. Illetve ma este 21 órától a Duna World közvetíti Rómából a Colosseumból a Via Crucis-t, ami egy keresztút, Ferenc pápa vezetésével.
Holnap nagyszombat, este tartjuk húsvét vigíliáját, ami az egyházi év talán legszebb szertartása. A közmédiát nem tudom, de szerintem az Apostol TV vagy az EWTN közvetít.
“Évek óta követem a nagy keresztény ünnepek alatt a miséket, de sokszor lemaradok róla, mert nem tudom, hogy melyik napon és mikor kell keresni.”
Önmagadnak mondasz ellent.
A közmédia, a televízió és rádió, valamint a Mária Rádió is közvetít miséket. Csak vegig kell pőrgetni a műsorleírásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!