Ezek a vallási szertartások, istentiszteletek, imák stb. melyik valláshoz köthetők?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/@gfp1011/videos
Azt láttam, hogy ünneplik a húsvétot és pészahot, a karácsonyt, a pünkösdöt, a vízkeresztet, a vészakot, a holit stb. Felszentelt embereik (nem tudom, hogy nevezik őket) között nők és férfiak is vannak. Szertartásaikat rituális épületben tartják, tehát nem a természetben, magánházban stb. Ezek az épületek belülről hasonlítanak a keresztény (főként katolikus, illetve hagyományos protestáns, esetleg ortodox) templomok berendezéséhez, bár ahogy látható egy csomó másik világvallás szimbólumát használják. A szertartásaik imákból, zsoltárok énekléséből, szemlélődő imákból, meditációból, prédikációból/igehirdetésből stb. állnak.
Én bahá'í hitre tippelnék, de nem tudom.
Milyen vallás ez?
2023. márc. 26. 13:26
1/2 anonim válasza:
Ez egy nagy katyvasz. Inkább tartsd magad távol tőle.
2/2 anonim válasza:
Ez a Gerard Pruziner nevu amerikai pszichoterapeuta es "gyogyito", aki a sajat pszicho-spiritualis modszereivel kezel. Nem kotheto vallashoz, ez egy ilyen "tanito". Ebbol el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!