Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Drága keresztények, megkérhetl...

Drága keresztények, megkérhetlek titeket, hogy imádkozzatok értem?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2023. márc. 20. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Kérek egy nevet, és egy elérhetőséget, felveszem hangrögzítőre ahogy imádkozom 3 percig érted, ezután küldök egy PayPal-t ahova kérem a 3.000Ft összeget.

Sajnos a hívők között nagy a fluktuáció, sokan a templomból kijövet a hitet is otthagyják.

Igaz keresztényként én hatóságiár nélküli imát kínálok, ami percenként 1.000Ft. Tudok szarvas agancsból készített potencianövelőt is adni Bibliai recept alapján.

2023. márc. 21. 01:37
 2/8 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, a nevedből ítélve nem tudtam hogy komolyan vegyem-e vagy sem, de különben tényleg hívő ember vagyok és rendszeres Biblia olvasó. Szóval imáimba foglallak, mint Lucifer666 nevű felhasználót, remélem nem az Antikrisztusért imádkozom.
2023. márc. 21. 01:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Isten jelenleg félretette a telefont...
2023. márc. 21. 06:36
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Dicsőség Neked, Te pokoli vezér kit rabságra ítéltek!

Dicsőség Neked, Te mindenek Ura kit tömlöcbe vetettek!

Dicsőség Neked, hisz benned a hitünk a láncokat feloldja!

Dicsőség Neked, mikor seregünk az eget ostromolja!

Dicsőség Neked, Te Pokoli Herceg ki istennel szembeszállt!

Dicsőség Neked, kit tévelygő lelkem a mélységben megtalált!

Dicsőség Neked, mikor a döghalált az egekre engeded!

Dicsőség Neked, istennek gyilkosa utam hozzád vezet!

Dicsőség Neked, Te Halhatatlan Királyok Királya!

Dicsőség Neked és pusztuljon isten a halottak bálványa!

Dicsőség Neked, áldom a neved áldozok az oltáron!

Dicsőség Neked, kit szólítok majd az utolsó órámon!

Dicsőség Neked, Te Hatalmas Hadúr a dobszó harcra hív!

Dicsőség Neked, hisz seregünk Veled győztes csatát vív!

A halandók reszketve odvukban remegnek nevednek hallatán!

Dicsőség Neked Te embernek atyja örökké élsz: Sátán!!!

2023. márc. 21. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Imádkozom érted, ha olyan a témája (ha nem sátáni cél).

Van konkrét téma, amiért szeretnéd?

Az Atyaistenhez fogok imádkozni érted, Jézus Krisztus nevében, Vele egységben.

Ha "másra" gondoltál, jelezd kérlek.

Jóisten áldjon!

2023. márc. 21. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Pár hét és húsvét. Nagypénteken (minden évben) az egész apostoli egyház imádkozik értetek az egész világon.

Azokért, akik nem hisznek Krisztusban:

"Most azokért imádkozzunk, akik nem hisznek Krisztusban, a Szentlélek világossága töltse el őket, hogy megtalálják ők is az üdvösség útját.

Mindenható, örök Isten, add, hogy azok, akik még nem hisznek Krisztusban, őszinte szívvel járjanak előtted, és találják meg az igazságot; mi pedig a kölcsönös szeretetben mindig előbbre haladjunk, és isteni életed titkának mélyebb megértésére vágyakozva tökéletesebb tanúságot tegyünk a világban isteni szeretetedről. Krisztus, a mi Urunk által

Azokért, akik nem hisznek Istenben:

Most azokért imádkozzunk, akik nem hisznek Istenben, hogy őszinte szívvel az igazságot keresve, megtalálják Istent, és kegyelmével eljussanak hozzá!

Mindenható, örök Isten, te úgy alkottál meg minden embert, hogy vágyakozó szívvel keressen téged, és csak benned találja meg nyugalmát: kérünk, add, hogy az emberek minden akadály ellenére örömmel valljanak igaz Istennek és az emberi nem Atyjának, és mindenki felismerje atyai jóságod jeleit, valamint híveid jótetteinek tanúságtételét. Krisztus, a mi Urunk által

2023. márc. 21. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Lucifer, mesterem és uram.

Ezennel elismerlek Istenemként és legfőbb uramként.

Megfogadom, hogy szolgállak és engedelmeskedem Neked, ahogy Jézus Krisztus a Minden Szenteknek, az apostoli-római egyháznak, szentségeinek és imádságainak, amelyekkel a hírvivők kiállnak mellettem.

Továbbá megfogadom Neked, hogy annyi gonosz tettet hajtok végre, amennyire csak képes leszek. Lemondok a szent kenetről és a keresztségről, úgymint a szentek és Jézus Krisztus minden szolgálójáról, és ha elfelejteném, hogy téged szolgállak és elmulasztanék imádkozni hozzád, valamint naponta háromszor hódolatomat bemutatni előtted, akkor Neked adom az életem, amely egyénként is a tiéd.

2023. márc. 23. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Mákos guba

Hozzávalók 6 főre

6 kifli

5 dl tej

5 dkg vaj

10 dkg mák

5 dkg porcukor

5 evőkanál kristálycukor

1 citrom

1 rúd vanília

Elkészítés menete:A kifliket karikázd fel, és tedd egy tálba - az sem baj, ha a készítés előtt pár órával elvégzed ezt a műveletet, és egy kicsit szikkadnak a karikák. A tejet langyosítsd fel, keverd el benne a cukrot, majd ha feloldódott, kapard bele a vaníliarúd belsejét, és add hozzá a vajat is. Folyamatos kevergetés mellett forrald így fel az egészet, majd vedd le a tűzről, és öntsd nyakon ezzel a keverékkel a kifliket, forgasd át jól az egészet, hogy minden karikára jusson a vaníliás krémből.Egy másik tálban keverd össze a porcukrot a mákkal - az arányok ízlés szerint eltérhetnek. Ez a keverék inkább mákos lesz, mint édes, ha te édesebben szereted, készítsd 1:1 arányban. Reszelj az előbbiekhez citromhéjat is.Ezt a keveréket is szórd a kiflikre, óvatos mozdulatokkal forgasd át az egészet, majd vajazz ki egy tepsit, és egyengesd el benne a vaníliás-mákos kiflikarikákat. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és nagyjából negyed óra alatt süsd készre a mákos gubát.

2023. ápr. 29. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!