Érdekel engel a Jehova Tanúi vallás. Arra gondoltam elmegyek a királyság házába egy gyűlésre. Meg merjem tenni? Higy fognak hozzám viszonyulni?
Milyen "veszélyekkel" vagy tisztában kedves kérdező?
Az itt írogatók nagy része úgy tűnik fél hogy valamiféle szellemi párbajban alul marad. 😃
Mit jelenthet az hogy "beszippantanak"?
Szó szerint nevetségesek ezek a hozzászólások,
Miért játszod a "szakértőt" és állítasz nem igaz dolgokat? Aki ismer Tanúkat, mondjuk iskolatársa vagy munkatársa, tényleg az a tapasztalat, hogy csak addig barátságosak, míg azt gondolják...?
Neked is mondom, és minden okoskodónak: csak alapos képzés és ismeretszerzés után válhat bárki Jehova Tanújává! Akkor sem akkor, ha csak a fejedbe kerül az ismeret, és nem a szívedbe, mert hogy amit tanulsz, azt gyakorolni is kell és aszerint kell élni! Hitted volna?
#11: ajánlom az értő olvasást.
Amúgy nem lenne rossz, amit írtál, csak eléggé rosszindulatúnak tűnsz, meg nem túl okosnak.
Saját példa:
Feleségem barátnőjéhez 2 évig jártak "beszélgetni".Érdekes,hogy akkor sikerült meghülyíteniük amikor egyéb magánéleti gondok miatt padlón volt.
Egy fél délután alatt kitérítettem...
Szerintem te a rosszindulatról inkább ne beszélj, amikor itt többekkel együtt nem éppen a valós dolgokat írtátok a Tanúkról! Akár szóbeszéd, akár kiragadott és általánosító tapasztalat, ez nem "jóindulat".
Na pontosan ezekről a "saját példákról" beszélek!
"írtátok a Tanúkról"
És szerinted mindenkinek felelnie kell a többiek írásáért is?
Szia kérdező
Jól látható a válaszokból hogy nem itt fogod megélni az igazságot.
A puding próbája az evés - szokták mondani.
Amíg nem mész el addig nem fogod tudni milyen csak hallani vagy olvasni fogsz róla.
Próbáld meg leírni vagy elmondani a vanília puding ízét, na ugye?
Majd írd meg,hogy hogyan érezted magad, már ha elmész.
Ezt írtam:
"...többekkel együtt nem éppen a valós dolgokat írtátok a Tanúkról!"
Nem azt írtam hogy mindenki, sem nem azt hogy mások feleljenek az írásokért.
Vidiripi
Miért vagy kíváncsi, mi az ami érdekel velük kapcsolatban?
Egyébként nyugodtan elmehetsz az összejövetelükre. A lakcímedet nem kell megadni ez nem regisztrációhoz kötött,
Hazudni ne hazudj! Ad meg a keresztnevedet és kész ennyi nem kell felfújni a dolgot. Egy a lényeg hogy nagyon figyelj arra hogy mit mondanak bár nem azonnal de majd rájössz magadtól is hogy vannak dolgok amik nem stimmelnek.
- Amikor először odamész akkor majd szinte mindenki köszönteni fog. Persze ha van idő a program elkezdése előtt. De mondjuk amikor már vagy 15. alkalommal vagy ott akkor már annak is örülhetsz ha 2 ember oda megy hozzád.
- Tapasztalni fogod azt is hogy amit Jehova tanúi Biblia tanulmányozásnak hívnak az valójában nem az. Az Őrtorony irodalmat tanulmányozzák és felolvasnak néhány igét a Bibliából ilyen az ő tanulmányozásuk.
- Mire vagy még kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!