Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Érdekel engel a Jehova Tanúi...

Érdekel engel a Jehova Tanúi vallás. Arra gondoltam elmegyek a királyság házába egy gyűlésre. Meg merjem tenni? Higy fognak hozzám viszonyulni?

Figyelt kérdés
Kicsit tartok tőlük mert sok rosszat hallottam róluk. A saját nevemen mutatkozzak be? Vagy találjak ki valami állnevet? Azt tudom,hogy a lakcímemet nem szabad megadni. Egyeltalán el merjek menni?

2023. márc. 19. 10:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
70%

Milyen "veszélyekkel" vagy tisztában kedves kérdező?

Az itt írogatók nagy része úgy tűnik fél hogy valamiféle szellemi párbajban alul marad. 😃

Mit jelenthet az hogy "beszippantanak"?

Szó szerint nevetségesek ezek a hozzászólások,

Miért játszod a "szakértőt" és állítasz nem igaz dolgokat? Aki ismer Tanúkat, mondjuk iskolatársa vagy munkatársa, tényleg az a tapasztalat, hogy csak addig barátságosak, míg azt gondolják...?

Neked is mondom, és minden okoskodónak: csak alapos képzés és ismeretszerzés után válhat bárki Jehova Tanújává! Akkor sem akkor, ha csak a fejedbe kerül az ismeret, és nem a szívedbe, mert hogy amit tanulsz, azt gyakorolni is kell és aszerint kell élni! Hitted volna?

2023. márc. 19. 16:58
 12/39 anonim ***** válasza:
65%

#11: ajánlom az értő olvasást.

Amúgy nem lenne rossz, amit írtál, csak eléggé rosszindulatúnak tűnsz, meg nem túl okosnak.

2023. márc. 19. 17:02
 13/39 anonim ***** válasza:
83%

Saját példa:

Feleségem barátnőjéhez 2 évig jártak "beszélgetni".Érdekes,hogy akkor sikerült meghülyíteniük amikor egyéb magánéleti gondok miatt padlón volt.

Egy fél délután alatt kitérítettem...

2023. márc. 19. 17:15
 14/39 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem te a rosszindulatról inkább ne beszélj, amikor itt többekkel együtt nem éppen a valós dolgokat írtátok a Tanúkról! Akár szóbeszéd, akár kiragadott és általánosító tapasztalat, ez nem "jóindulat".

2023. márc. 19. 19:04
 15/39 anonim ***** válasza:
79%

Na pontosan ezekről a "saját példákról" beszélek!

2023. márc. 19. 19:07
 16/39 A kérdező kommentje:
Nem akarok közéjük tartozni
2023. márc. 19. 19:15
 17/39 anonim ***** válasza:
67%

"írtátok a Tanúkról"

És szerinted mindenkinek felelnie kell a többiek írásáért is?

2023. márc. 19. 19:30
 18/39 anonim ***** válasza:
32%

Szia kérdező

Jól látható a válaszokból hogy nem itt fogod megélni az igazságot.

A puding próbája az evés - szokták mondani.

Amíg nem mész el addig nem fogod tudni milyen csak hallani vagy olvasni fogsz róla.

Próbáld meg leírni vagy elmondani a vanília puding ízét, na ugye?

Majd írd meg,hogy hogyan érezted magad, már ha elmész.

2023. márc. 20. 11:28
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

Ezt írtam:

"...többekkel együtt nem éppen a valós dolgokat írtátok a Tanúkról!"

Nem azt írtam hogy mindenki, sem nem azt hogy mások feleljenek az írásokért.

2023. márc. 20. 11:59
 20/39 anonim ***** válasza:
83%

Vidiripi

Miért vagy kíváncsi, mi az ami érdekel velük kapcsolatban?

Egyébként nyugodtan elmehetsz az összejövetelükre. A lakcímedet nem kell megadni ez nem regisztrációhoz kötött,

Hazudni ne hazudj! Ad meg a keresztnevedet és kész ennyi nem kell felfújni a dolgot. Egy a lényeg hogy nagyon figyelj arra hogy mit mondanak bár nem azonnal de majd rájössz magadtól is hogy vannak dolgok amik nem stimmelnek.

- Amikor először odamész akkor majd szinte mindenki köszönteni fog. Persze ha van idő a program elkezdése előtt. De mondjuk amikor már vagy 15. alkalommal vagy ott akkor már annak is örülhetsz ha 2 ember oda megy hozzád.

- Tapasztalni fogod azt is hogy amit Jehova tanúi Biblia tanulmányozásnak hívnak az valójában nem az. Az Őrtorony irodalmat tanulmányozzák és felolvasnak néhány igét a Bibliából ilyen az ő tanulmányozásuk.

- Mire vagy még kíváncsi?

2023. márc. 21. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!