Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia tiltja a szexuális...

A Biblia tiltja a szexuális fétiseket?

Figyelt kérdés
Persze nem csak úgy valakivel hanem házasságon belül
2023. márc. 16. 06:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Ja, és van benne valami szöveg, hogy a felebarátod nőjét magadnak ne akard, ne kívánd. Hát b+! biológiailag mégis úgy vagyunk kódolva, hogy ne tudjunk monogám kapcsolatban lenni, és akár párkapcsolatban, vagy párkapcsolat mellett mégis bele tudunk szeretni másokba. El van cseszve az egész úgy ahogy van
2023. márc. 16. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
A fényre se menj ki, mert azzal is rombolod a tested. A napsugárzás tönkreteszi a sejtmagot. A bőrrák is így alakul ki.
2023. márc. 16. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Én csak azt nem értem, hogy ha "a testünket nem szabad rombolni", akkor a bőjt hogy elvárt, mikor akkor pont a testedet rombolod, mivel alapvető dolgoktól fosztod meg szántszándékkal, és a szex hogy tiltott, mikor akkor semmi baj nem éri a testedet. Sőt, az orgazmusnak pl még orrkidugító hatása is van.
2023. márc. 16. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Azért elég sokan vannak, akiknek megy a monogám kapcsolat. :)

2023. márc. 16. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
14. igen, tudom. És monogám kapcsolat párti vagyok. Soha nem csaltam, vagy dugtam meg egy párkapcsolatban élőt sem. Nem vagyok egy állati ösztönlény, akit a farka vezet. Ezzel nem is arra céloztam, inkább arra hogy kapcsolatban mégis képesek vagyunk arra, hogy akár a legjobb barátunk nőjébe bele tudjunk szeretni. Felnőtt értelmes ember tudja ezt kezelni, de nem jó ez így, ez is a tiltott dolgok egyike ami fájdalmat tud okozni
2023. márc. 16. 12:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Attól hogy drogozol nem kell igazolnod a hulyeseged azzal hogy mutogatsz hogy mas is van ami karos persze konnyen belehalhatsz a drog tuladagolasba de egy kis virsli evestol ami szerinted olyan karos neg senki nem halt meg
2023. márc. 16. 12:58
 17/19 A kérdező kommentje:
13 nem rombolod magad azzal ha neha nem eszel xd
2023. márc. 16. 12:59
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
A Constantine (2005) c. filmben "Szent" Gábriel arkangyal szerint pokolra jut az, aki dohányzik🫠
2023. márc. 16. 13:13
 19/19 NTBS ***** válasza:
A fajfentartó szex engedélyezett.
2023. márc. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!