Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kaphatok a paptól egy rózsafüz...

Kaphatok a paptól egy rózsafüzért?

Figyelt kérdés
sziasztok, egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy szeretnék már nagyon rég egy rózsafüzért, de sose szerettem volna megvenni mindenféle boltokbol vagy rendelni netről, pár napja azon gondolkodok hogy vajon ha elmennék a tisztelendő atyához a templomba vajon adna-e és persze ha adna akkor mondanám neki hogy szentelje meg, köszönöm a válaszokat előre is, legyetek áldottak
2023. márc. 10. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kegytárgyboltban szokás megvásárolni az ilyesmit. Elképzelhető, hogy ad egyet a pap, de nem túl valószínű, mivel ezek neki is pénzbe kerülnek.
2023. márc. 10. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha van neki eladó akkor fog adni.

Vegyél egyet, elmész hozzá és megáldja.

2023. márc. 10. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én már kaptam így, de nem az utcáról sétáltam be idegenként. Ha jóban vagy a pappal, vagy jársz valami helyi kisebb közösségi alkalomra rendszeresen, akkor lehet. Amúgy nem sok esély van rá. A papoknak nem feladata, hogy rózsafüzért osztogasson mindenkinek. Nincs is neki annyi, legfeljebb ha ott vesz, ahol te is megteheted.
2023. márc. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!