Keresztény barátaim!😇 Nállam tegnap megtörtént az ujjászületés amiről János evangéliuma beszél. Ti mit éreztek? Nállatok is volt hasonló élmény? Átadtam szívem tronját Jézusnak🙏🥰
Csak így tovább!
Egyébként mi a kérdeés? 🤣😂🤣
Tudod kérdező az élet teljességéhez hozzátartozik az élmény, a megosztás és a stílus is, aminek része a helyesírás. Erre emlékeztetni nem kötekedés, bárha annak érzed, mindössze tanácsadás.
Feltehetően sok mindent nem csinálok, amit te igen, és te sok mindent nem csinálsz, amit én igen. Nem fogjuk eldönteni, kinek élete teljesebb, szebb, de én a magamét annak érzem. Pedig mindössze más emberek szeretetét próbálom szívembe fogadni, a magamét másnak átadni. Meg némi ismeretet, ha elfogadják.
"Ha szeretetből irtad volna akkor valami ilyesmi hangzott volna el. Kedves kérdező! Az alábbi szavak helyesírásàban szeretnélek kijavítani.... Az Úr áldjon! Te pedig kötekedően odahánytad a betűket, szavakat. Se puszi se pá se semmi"
Tévedsz. Nem a 12-es volt aki odahányta a szavakat, hanem én.
Agnosztikusként miért írtam volna hogy az "Úr áldjon"?
Miért írtam volna bármi mást? Az változtatott volna a tényen, hogy kérdésed kiírásánál igénytelen voltál, és ezzel lenézted az azt olvasókat?
Szia!
Az újjászületés hasonló a földi születéshez. De a megtérés csak a születés beindulása! Van még két dolog, ami hátra van: bemerítkezés, és a Szent Szellem keresztség.
Nézd meg David Pawson tanítását a témában.
"Nézd meg David Pawson tanítását a témában."
Miért ő ki? Valami önjelölt prédikátor?
Pál apostol azért elég művelt és bölcs volt, nem értek veled egyet, hogy Isten elrejtette volna előle titkait. Ahogy János evangéliumának írója is bölcs volt, szóval lehet valamit félreértettel, hogy szerinted Isten előle is elrejtette titkait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!