Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok a Disney ilyen...

Mit szóltok a Disney ilyen "meséjéhez"?

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 9. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én láttam ebből részleteket. Nagyon jópofa amolyan morbid módon, mint egy durva Tim Burton alkotás.
2023. márc. 9. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyébként megvan, hogy ez nem gyerekeknek, hanem kamaszoknak és felnőtteknek szól? Az animáció nem jelenti azt, hogy mese.
2023. márc. 9. 13:13
 3/8 Metionin ***** válasza:
100%
Miért ne gyárthatna a Disney is rajzfilmet felnőtteknek? Szerintem ez csak egy a sok hasonló közül, az a hülye, aki szerint ez gyerekeknek van. Btw még nem láttam de érdekel, szerintem majd megnézem. Hasonló agyrohasztásra számítok, mint pl. a Disenchanted sorozat.
2023. márc. 9. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg egy felnőtt mese, felnőtteknek szól és az a felnőtt nézi, amelyik akarja. Az pedig nem nagyon izgat, hogy a hitgyüli szekta folyóiratának médiafelületén Németh Sándor egyik szócsöve éppen min háborodik fel.

Egyébként keresztény vagyok, van olyan film, amit nem nézek meg, mert ténylegesen istenkáromló (például ami Jézust ábrázolja egészen groteszk módon), de ha más megnézi ezeket, hát tegye.

2023. márc. 9. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
A Disneyről már régóta tudni hogy perverz és okkult tartalmakat gyárt ami a gyermekek / nézők tudatalattijára hat. De tulajdonképpen Hollywood és az egész szórakoztató ipar sátánista elit kezében van akik egyre nyiltabban mérgezik az emberiséget. Szerintem megállja a helyét erre is hogy "ördögök lakóhelyévé lett, és minden tisztátalan lélek, minden tisztátalan madár és minden tisztátalan és utálatos állat rejtekhelyévé lett." és az is "hogy féktelen paráznaságának borából ivott minden nemzet"
2023. márc. 10. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak két példa

[link]

[link]

2023. márc. 10. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szegény Mekket megijeszt néhány felnőtteknek szóló kikacsintás és vicc néhány animációs filmben és sorozatban. Remélem, aludni azért tudtál éjszaka.
2023. márc. 10. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemijeszt mekk. CsK közlöm a tényeket.
2023. márc. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!