Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet életeken át...

Hogyan lehet életeken át olyanná válni mint Jézus hogyha felejtünk születésünkkor?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 15:13
 1/7 A kérdező kommentje:
A meditációval a mennyei világokon át?
2023. febr. 26. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A kereszténységnek nem célja, hogy bárki Jézus legyen. Továbba csak egy életed van. Tehát születésedkor keletkezel, szóval nincs mire emlékezni.
2023. febr. 26. 15:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Leszaro ma keresztény dogmát és Lucifert is.
2023. febr. 26. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha leszarod a keresztény dogmát úgy, hogy a kereszténységet Jézus alapította, akkor hogyan akarsz olyanná válni, mint Jézus?

Egyébként a 2. válaszoló jól írta, a kereszténységnek sem az a lényege, hogy egy az egyben olyanok legyünk, mint Jézus. Igen, JÉzus azt mondta, hogy legyetek olyanok, mint a Mennyei Atya, de mi emberek vagyunk, esendőek, bűnösök. Akármennyire is szeretnék jó lenni, és olyan életet élni, mint Jézus, borzasztóan nehéz (megkockáztatom, hogy lehetetlen), mivel a bűn lehúz engem is. Vétkezem, sokszor, de Krisztus megváltott minket a kereszten, így nem szolgák vagyunk, hanem örökösök, ahogy Pál apostol írta.

2023. febr. 26. 15:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért mert én egy örök életű szabad szellem vagyok aki csak játszani jött erre a földre, a sötétség megtanít milyen ne legyek a fény pedig tanít milyen legyek.
2023. febr. 26. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
2023. febr. 26. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert Jézus csak egy példakép a keresztény emberek számára. Ő az élő példa, hogy hogyan kéne viselkednie az embereknek megtérés után. Erre kell törekedni, hogy olyanok legyünk, mint ő volt a földön.
2023. febr. 27. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!