Egy lelkipásztornak minden "páciense" ugyanolyan,vagy valakihez kialakulhat kötődés is?
én úgy tudom, hogy ennek a lelkésznek van felesége, és van egy masszív korkülönbség is a lelkész javára, mármint a kérdező és a lelkész között. (Már kérdezte egyszer és ott írta.)
Ha Hollywood-i film lennék, biztos el bírnám képzelni, hogy ez egy vállalható és tartós kapcsolat lesz. A valóságban meg egy kissé laza erkölcsű lelkész flörtölget szerintem, megszégyenítve a kérdezőt és a feleségét is. Visszaélve azzal, hogy a kérdező a lelki problémájával hozzá fordult.
Hacsak nincs egy orbitálisan kínos félreértés a kérdező részéről.
A protestáns lelkészek elválhatnak amúgy, és újraházasodhatnak, de a házastárs megcsalása már nem ilyen egyszerű.
Miért, a többi vallásos ember, akit ismersz, mind szent (téged is beleértve)?...
A különbség a szándékban van: aki nem vallásos, sok esetben meg sem próbál úgy élni, hogy másoknak is jobbá tegye az életét, hanem csak saját magával törődik - aki meg vallásos, legalább igyekszik... Egynek se jön össze tökéletesen: ki a magánéletében, ki a munkájában, ki ebben, ki abban marasztalható el...
Ne foglalkozz vele.
Nem persze nem vagyok szent,en sose mondtam es sose mondanam!
Van múltam,van jelenem,csak amikor valaki szentnek állítja be magat,aztan kesobb rajovok,hogy kicsit hazudott az úgy kemény dolog!
Es nem azzal van a baj,hogy nem szent ,dehogyis :)
De igen,nem foglalkozom vele!
"amikor valaki szentnek állítja be magat"
Akkor mindig eleve kezdj gyanakodni, bárki is az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!