Szeretnék olyan embereket megismerni, akiknek volt már halálközeli élménye. Vagy rendelkeznek hiteles beszámolókkal, másokról. Léteznek ilyenek?
Mitől lesz egy halálközeli élmény hiteles?
Csak mert tudományosan nincs bizonyítva az amit átélnek, pont ellenkezőleg rendszerint egyéb természetes módon magyarázzák.
Attól pedig nem lesz hiteles valami mert a beszámoló egyén úgy gondolja, hogy az valós volt és úgy történt. Főleg, hogy a halálközeli élmények esetén az ember szembesül önön halandóságával. Ez rendszerint már bármilyen túlvilági tapasztalat nélkül is elég egy traumához, az élet átértékeléséhez.
2
Oké de akkor mitől lesz hiteles? Vagy csak sima beszámolókra vagy kíváncsi?
Szerintem könnyebben találsz ilyeneket ha elkezdesz keresgélni. (Google)
Nem biztos, hogy olyan sok ember ír az oldalra akiknek volt ilyen élményúk és ha vannak is ilyen emberek akkor is el kell ide tévedniük, és akarniuk kell megosztani ezt.
Ennek nem nagy az esélye és könnyen leheti valami újabb vicces kedvü válaszoló.
Engem mutottek 2017ben, altattak. Nem akartam felkelni. Le allt a pulzusom kb 15 percre, de ujra elesztettek.
2019ben auto ele leptem 1 honapig voltam korhazba, de meg mindig itt vagyok.
Biztos van kedved ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!