Isten teremtette az ufókat?
Ezek szerint nem érted.
najó, akkor elmagyarázom, legyen gyereknap.
Vannak dolgok amiket most még nem értünk. Az ember az olyan dolgokat amiket nem ért valamivel megmagyarázza. És bizony ez gyakran valamilyen földöntúli, mágikus dolog. Így volt ez évezredekkkel ezelőtt is és úgy tűnik napjainkban is.
Aztán ahogy telik az idő és az ember tudása fejlődik - nomeg kicsit összeszedi magát és elkezdi feltárni a dolgokat - fény derül a jelenségek valódi mibenlétére.
Mivel a középkori ember nem tudott a baktériumok létezéséről, így nem tudta ezzel megmagyarázni a leprát. De amint felfedezte, már megértette, tudta magyarázni, és nem is sokkal később gyógyítani is.
Ma még nem tudunk sokat az ismeretlen objektumokról, csak annyit, hogy vannak. Idővel, ha felkutatjuk a maradványokat vagy sikerülne legalább lencsevégre kapni őket, egyre többet tudnánk meg.
Már csak azért is, mert nehéz elhinni, hogy a földönkívüliek az ezredforduló amerikai ufós filmjein nőjjenek fel és rendre csak az USA-t vegyék célba, meg félvállról a két másik politikai naghyatalmat:D Mindezt úgy, hogy a csillagászok ne vegyenek észre semmit sem a bolygó környékén.
Szóval elég valószínű, hogy ez a földönkívüli bizony a Földről származik:D
12# ez milyen érvelés már? Jó akkor az ember nem tudja mi van ott fent az égen, de azt tudja hogy nem ufó?
Ha nem tudja mi az akkor lehet ufó is nem? Saját logikai bukfencedbe futsz bele. Mi az hogy majd kiderül mindenről idővel h mi az? És addig? Addig zárjuk ki, mert te azt mondod??
14, nem mondtam, hgoy nem az.
De ha azt mondtad volna, hogy kémballon, akkor is ezt válaszoltam volna.
Az ellen ágállok, hogy te tényszerűen kijelented valamiről, amiről nem tudjuk mi, hogy egyértelmű, hogy mi az. Miközben nem, nem tudjuk mi az.
Én nem tudom a te nevedet. Úgyhogy Béla vagy. Kb ez a logika. Nem egyszerűbb tartózkodnom a megnevezésedtől, amíg meg nem tudom a nevedet?
Te nem tudod a nevemet, tehát nem lehetek Béla. Ez meg a te érvelésed.
Miért nem azt írtad nem tudjuk mi az? Miért azt h nem ufó?
19, erre egyszerű a válasz. Mi, innen a fotelből, sehogy.
majd szépen valaki odamegy és megnézi mi a fsz volt az, és megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!