Jehova tanúi és az armageddon?
Szia
"Isten mi alapján vár a világvégére,..." - erre választ ad a Biblia.
Jelenések 7:2–4
"És láttam egy másik angyalt feljönni kelet felől, és az élő Isten pecsétje volt nála. Hangosan kiáltott a négy angyalnak, akik hatalmat kaptak, hogy ártsanak a földnek és a tengernek, és ezt mondta: „Ne ártsatok a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg el nem pecsételjük+ a mi Istenünk rabszolgáit a homlokukon.” És hallottam az elpecsételtek számát: 144 000, Izrael fiainak minden törzséből elpecsételve...."
...amit a kérdésed alatt leírtál, az emberi nézőpont. Az a terv, amely Istennél van, sokkal jobb az embernek, mint azt gondolná az, aki nem ismeri a Teremtőjét. Miért írom ezt? Mert Isten ezt ígéri minden földi gyermekének:
Ézsaiás 55:8–11
„Mert az én gondolataim nem a ti gondolataitok, és útjaitok sem az én útjaim” – jelenti ki Jehova. „Mert ahogy az ég magasabban van, mint a föld, úgy az én útjaim is magasabbak a ti útjaitoknál, és gondolataim a gondolataitoknál. Mert ahogy az eső és a hó lehull az égből, és nem tér oda vissza, csak ha megitatta a földet, hogy kihajtsanak a növények, és gyümölcsöt teremjenek, hogy legyen magja a magvetőnek, és kenyere annak, aki enni kíván, úgy lesz az én szavammal is, amely elhagyja a számat.
Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem mindenképpen véghez viszi azt, amiben kedvem lelem, és sikeres lesz abban, amiért elküldtem."
Bizalommal fordulhatsz a Teremtődhöz, minden, ami az élettel, életeddel kapcsolatos, elmond neked.:
Jeremiás 33:2,3
"„Ezt mondja Jehova, a föld alkotója, Jehova, aki megformálta és megszilárdította azt; az ő neve Jehova: »Kiálts hozzám, és én válaszolok neked. Készséggel elmondok neked nagy és felfoghatatlan dolgokat, amelyeket nem ismersz.«
Vidiripi
"Az sem indok hogy pár száz hívőre megéri várni amikor közben naponta az emberek többszöröse hal meg, míg megy a várakozósdi."
Tudod a szülők másként gondolkodnak!
Isten meg aztán még másképpen gondolkodik.
- Nem hogy pár százra vár!
Olvasd el a Lukács evangéliuma 15:1-10
- Hogy halnak meg emberek? Istennek hatalma van a halál felett! Istent nem befolyásolja a halál sem.
Jehova tanúi az Őrtorony szervezettől kapják a szellemi táplálékukat. És mindig kiderül hogy valamiben éppen tévedett a szervezet. Kiigazítják! Aztán kiderül hogy a kiigazítás is téves és ki kell igazítani a kiigazítást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!