Melyik lehetett nagyobb tanító; Krisna vagy Jézus?
Jobb kérdés az az hogy mindkét tanító azt tanította, hogy hanyatlik az emberiség, akkor hol van a lelki fejlődés? Egyre jobban felejtődik el a több ezer éves ősi hagyományok (évszámhoz bűn kapcsolni, mert mindegyik téves) és az ősi titkok amik ezekhez a helyszínekhez kapcsolódnak legjobban;
Egyiptom és környéke, Stonehenge és környéke, Titicaca, Uluru és környéke, Himalaya és környéke, Shanta és környéke....
Stephen Hawking szerint nincs isten, azonban „ha megértjük a fizika törvényeit, megismerjük Isten észjárását”.
Albert Einstein szerint:
"Az Isten szó számomra nem más, mint az emberi gyarlóságok kifejeződése és terméke, a Biblia pedig kétségkívül tiszteletre méltó, ám mégis primitív legendák gyűjteménye, amelyek emellett meglehetősen gyerekesek is. Legyen az bármily kifinomult is, semmilyen magyarázat sem tud meggyőzni ennek ellenkezőjéről."
"Miről szól ez?" - ez arról szól, hogy a kérdező nem ismeri egyik tanítást sem, mert ha ismerné, tudná, mi a kettő között a különbség.
A Bibliában például megtalálhatjuk Jézus következő kijelentését: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az Atyához, csakis énáltalam” János 14:6
Pál leszögezte, hogy „e g y Isten van, és e g y közvetítő Isten és emberek között: egy ember, Krisztus Jézus”, és hogy ’Krisztus szót emel érdekünkben’ 1Timóteusz 2:5; Róma 8:34.
Ez még jelentőségteljesebbé válik, amikor arról olvasunk, hogy Krisztus képes rá, „hogy teljesen megmentse azokat, akik általa járulnak az Isten elé, mert mindenkor él, hogy szót emeljen érdekükben” Héberek 7:25
Szerinted tudja ezt a kérdező?
Az én érzésemnek nincsen jelentősége. De annak, amit a Bibliából idéztem, minden ember életére jelentős hatása van. Akár elismeri az egyén, akár nem.
Mint Édenben: hiszünk Istennek, vagy nem. A magunk jutalmát vesszük/kapjuk - Istentől!
# isten nem az agyadat fogja nézni, hogyha meghalsz és elé kerülsz hanem a szívedet. Minden rólad szól. A szentírás csak másodlagos. Tűzrevaló papír halom amit szétszaggat majd az idő. A tanítás csak arra való, hogy az út felé tereljen. Az út pedig a szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!