Jézus beszélt nyelveken? Fetrengett a földön is?
Figyelt kérdés
Hány évesen tudta meg magáról, hogy Isten? 1 évesen tudta közölni ezt?2023. febr. 10. 21:10
31/34 anonim válasza:
Mikor volt szó arról, hogy a feltámasztás képessége csak akkor minősül valódi csodának, ha
32/34 anonim válasza:
... bizonyos idő eltelik a halál után?
33/34 anonim válasza:
Úgy emlékszem erről nem volt szó, ugye? Akkor a kérdésed van milyen célt szolgál?
A váltságáldozat előtti feltámadások: Illés és Elizeus próféta is támasztott fel embereket, sőt egy ember Elizeus csontjaitól kelt életre (1Ki 17:17–24; 2Ki 4:32–37; 13:20, 21).
De Jézus Lázárt támasztotta fel, az említett két apostol szintén többeket! Majd Jézust Isten támasztotta fel.
34/34 Thunderfairy válasza:
Na, én tudnék mondani valamit erről a nyelveken szólásról. 3 évig jártam a Hit Gyülekezetébe. Ott is volt nyelveken szólás. Pontosabban csak héberül mert azt megtanulta a vezetőség. Akkor láttam ezt meg amikor az új épűletbe költözött a szekta. Ha én megtanulok mondjuk angolul és betölt a szentlélek, elkezdek angolul beszélni, akkor máris birtokolom a nyelveken szólás ajándékát. Vallásos megvezetet birka banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!